Jaaroverzicht 2010

Het is een enerverend maar ook mooi jaar geweest. Een jaar om nooit te vergeten, door de mooie en de aangrijpende dingen die er gebeurd zijn. Maar dingen gebeuren niet voor niks en ik heb het gevoel dat door wat er in 2010 is gebeurd, 2011 heel mooi gaat worden voor een aantal dierbare mensen om me heen en voor mezelf.
Op mijn weblog schrijf ik berichtjes over mooie en heel soms iets minder mooie dingen maar ik houd mijn privé graag privé. Internet is leuk, maar je gooit letterlijk je hele hebben en houden op straat.
Dus op mijn weblog de leuke verhalen en zo is het voor mij ook heerlijk om terug te lezen. Zo wordt ik weer herinnerd aan het feit dat er ondanks vervelende gebeurtenissen er toch ook steeds weer iets moois was.
Hier dus het overzicht van 2010, het was soms weer moeilijk kiezen …

Januari: Het begin van “The Houses of Hawk Run Hollow” waar ik het hele jaar met veel plezier aan heb gewerkt

The Houses of Hawk Run Hollow 12

Februari: Toch wel weer de gezellig beurs in Zwolle met alle mooie cadeautjes

Handwerkbeurs Zwolle 2010 1

Maart: Dit is heel erg moeilijk kiezen, deze maand zat vol leuke dingen. Het mooie verhaal over Barbour garen van Jack, onze heerlijke vakantie in Frankrijk en de 2 lieve boeken die ik kreeg.
Maar ik kies toch voor de dag dat
mijn lieve Poppedijne in de Australian Homespun stond en ik een mooi boek en stofjes won bij Jookies.

Poppedijne Homespun

April: Het mooie verhaal van De Stolpersteine

Stolpersteine 1a

Mei: Het hexagonquiltje. Ik ben niet veel ziek geweest in 2010, maar het hexagonvirus had ook mij te pakken.

Hexagon 2b

Juni: Nu kan ik echt niet kiezen, dus het worden er 3: Het mooie weekend met mijn zus op Terschelling, mijn 8ste “aanvalvrije” verjaardag en de 75ste verjaardag van mijn moeder.

Jaaroverzicht 2010 1

Juli: Al eerder in 2010 mee begonnen, maar deze maand kwamen huisje 5 en huisje 6 van “Een jaartje huisjes” klaar. Dit jaar kreeg ook het applicatievirus me te pakken!

Jaaroverzicht 2010 2

Augustus: Het wonder van de Vedermot

Wit beestje

September: Deze maand moest ik weer kiezen, de Sneek preview van de nieuwe patroontjes … nee, het wordt toch de mooie vakantie in de Elzas.

Vakantie 2010 Frankrijk 2e

Oktober: Natuurlijk mag in dit jaaroverzicht een berichtje over een rommelmarkt niet ontbreken. En wat een buit was dit!

Rommelmarkt kerk 10 1

November: Dit jaar ontdekte ik het wandelen … wat een verrijking .
“Wandelen is een vorm van luchten van de ziel …”

Wandeling 21-11-10a

December: De nieuwe bank was mooi, maar het op tijd af krijgen van de “Scandinavian Christmas” quilt was nog veel mooier!

Scandinavian Christmas 6

Tot zover mijn weblog jaar, ik sta er zelf van te kijken hoeveel ik nog heb gehandwerkt! Daarnaast heb ik geloof ik ook nog een stuk of 20 mooie boeken gelezen, maar die staan in de kolom “Mijn Boeken” aan de linkerkant van mijn blog.
Samen met mijn vriendin die haar borstkanker overwon, hebben we begin dit jaar, 2010 tot “het jaar van de genezing” gebombardeerd. Zij is nu schoon en ik voe
l me, nu 2011 staat te beginnen, veel beter dan een jaar geleden!
Bij deze bombardeer ik 2011 tot “het jaar van rust en liefde”, want wat is er nu mooier dan dat …

comments: 4 »
december 29, 2010 under Jaaroverzicht

4 Responses to "Jaaroverzicht 2010"

 • Lida schreef:

  Wat een prachtig jaaroverzicht heb je gemaakt en wat een mooie dingen zijn er uit je handen gekomen! Nu ik wens je voor 2011 de rust en de vrede die je zoekt, maar daarnaast ook gezondheid, geluk en creativiteit! Fijne jaarwisseling, groetjes
  Lida

 • Riet schreef:

  Jeanet ik hoop dat al je wensen volgend jaar uit komen!!
  Liefs Riet

 • PetraM schreef:

  Wat een mooi jaaroverzicht en wat heb je veel gedaan, knap hoor en erg leuk om te zien. Ik wens jullie een heel goed en creatief 2011 toe.

 • Dees schreef:

  Janet ik zit lekker even door al je posts te neuzen en ik ben echt helemaal weg van je hexagon quiltje.Mijn hemel wat heb je dat mooi gemaakt:)super gewoon!
  Ik wens je nogmaals een hele fijne jaarwisseling toe en tot ziens in 2011!!
  xoxo Dees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.