Terschelling

Terschelling oud 1

Op de foto zie je mijn zus en mij op het strand van Terschelling, heel wat jaartjes terug. Onze hele jeugd spendeerden we 3 weken van het jaar op dit mooie eiland. Vaak in hetzelfde huisje en ook vaak kwamen we dan weer dezelfde mensen tegen die daar ook een huisje huurden. Zo hadden we op Terschelling ook onze vrienden en vriendinnen. Mooie herinneringen aan wandeltochten en een hut in een droge greppel wat ons huisje was. Het houdt altijd een speciaal plekje in je hart, een soort thuiskomen.

Vakantie 2010 Terschelling collage1

Mijn vriend zeilt vaak de Harlingen-Terschelling race en zo ook dit jaar. En zo besloten mijn zus en ik om ook 2 dagen naar het eiland te gaan, het was na 6 jaar wel weer eens tijd. Maar wij gingen natuurlijk wel luxe met de sneldienst!

We hebben heerlijke dagen gehad en het weer was ons ook erg gunstig gezind, dus we konden heerlijk fietsen op onze elektrische fietsen, wat een heerlijkheid! Zoals je op de foto’s wel kunt zien was het niet heel zonnig, maar gelukkig was het droog en konden we zelfs in een T-shirtje fietsen.

Nu is het weer tijd om bij te komen van de gezellige zussen dagen en het even rustig aan te doen. We hebben er een mooie Terschelling herinnering bij waar we weer even mee vooruit kunnen.

Vakantie 2010 Terschelling collage2

comments: 2 »
juni 10, 2010 under Eropuit, Familie en vrienden, Vakantie

2 Responses to "Terschelling"

  • theda schreef:

    Die foto komt zeker uit de jaren 70! toen werden de kleurenfoto’s zo gelig, ha,ha. Net mijn oudste 2 dochtertjes in die jaren, alleen hebben jullie meer krullen in het haar!
    Mijn jongste had ook zulke mooie krullen als kleuter.

  • Corrie schreef:

    Heerlijke foto’s Janet en ik krijg bijna een beetje heimwee naar het mooie Terschelling. Wat goed zeg dat het zo leuk is geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.