Elzas

Vakantie 2010 Frankrijk 2

Hebben jullie me ook gemist? Ik was n.l. even een weekje naar rustiger oorden. En wel naar Pfaffenbronn in de Elzas in Frankrijk. (op het kaartje bij de A)
Wat hebben we een heerlijke week gehad met stralend mooi weer, de temperaturen liepen op tot meer dan 25 graden en alleen vrijdag heeft het geregend, verder een stralend blauwe lucht.

Vakantie 2010 Frankrijk 2a

We hadden een mooi huisje gehuurd, op een klein, rustig vakantieparkje, net naast het bos. Van alle gemakken voorzien en met een heerlijke haard. Vanuit huis liepen we zo de bossen in of de berg af. Erg mooi wandelgebied, al was het wel bergje-op bergje-af, maar dat is goed voor de kuiten.

De natuur was ontzettend mooi en de herfst begon z’n prachtige kleuren al te laten zien. En zo ook z’n vele paddenstoelen.

Vakantie 2010 Frankrijk 2c

Zondag, als bonus op de vakantie, naar de Carrefour du Patchwork Européen in St Marie aux Mines. Wat een fantastische beurs! Er was zoveel moois dat ik van schrik bijna niks gekocht heb, wel heb ik mijn ogen uitgekeken en ontzettend lopen genieten. Ook Liezbeth, Nel en Ferdinand van Crownstitsches nog even gesproken, zij stonden in de grote hal met hun mooie stand, natuurlijk naast Bobbin.

Vakantie 2010 Frankrijk 2b

Verder ook nog veel uitstapjes gemaakt, mooie stadjes/dorpjes bekeken ……

Vakantie 2010 Frankrijk 2e

….. en een hele mooie wandeling door de boomtoppen gemaakt, de hoogte liep van 20 to 35 meter! Zo nu en dan stond je op een platvorm wat zachtjes heen en weer wiegde …. en dat op 35 meter hoogte ….

Vakantie 2010 Frankrijk 2d

Voor de lieve beheerders van ons huisje (tevens onze buren daar), Monique en Marko Hoefs, heb ik nog snel van hun (vakwerk)huisje een patroontje gemaakt. Ik had net tijd genoeg om het te borduren en hieronder zie je het resultaat.

Als het even kan gaan we er snel weer naar toe, wat een mooie plek om vakantie te vieren.

Vakantie 2010 Frankrijk 2f

comments: 2 »
september 26, 2010 under Borduren, Eropuit, Handwerken, Vakantie, Wandelen

2 Responses to "Elzas"

  • Berna schreef:

    Heel goed dat jullie de beurs gecombineerd hebben met een weekje genieten! Dat genieten straalt van de foto’s af.

  • corrie schreef:

    Wat heerlijk zo’n weekje uit Janet! Goed om zulke adresjes te hebben en zo te lezen keren jullie er zeker een keer terug! Wat ben je toch gewéldig om dan meteen zo’n schattig patroontje te ontwerpen én te borduren, dat moet toch ingeslagen zijn bij die mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.