Rommelmarkt spulletjes

Rommelmarkt kerk 10 1

Dit weekend was hier weer een rommelmarkt van de kerk en meestal is dat wel de moeite waard om een kijkje te nemen. Ook dit jaar was het weer heerlijk sneupen en er gingen 3 tassen vol weer mee naar huis.
Hierboven zie je een aanvulling op mijn “witte servies met een griemeltje” verzameling. Het is allemaal niet bij elkaar passend, maar dat vind ik juist leuk. Wel is alles wat ik heb wit en van Bavaria.

Rommelmarkt kerk 10 2

Deze witte vaasjes, ook wit met een griemeltje, kosten maar een euro voor allebei en dan gaan ze natuurlijk mee naar huis. Het is op de foto niet heel duidelijk te zien, maar het vaasje met oor is heel mooi mat.

Karafjes ben ik ook dol op en op het mooie glazen theelichtje zag ik mijn nieuwe theepot al glimmen, dus wat denk je … juist, ook in de tas.

Rommelmarkt kerk 10 3

En natuurlijk boeken, vraag me niet om die te laten liggen. En vooral niet het kleine dikke groene boekje vooraan “Encyclopedie Des Ouvrages De Dames” van DMC wat al een tijdje op mijn wensenlijstje stond. Ik was het al een paar keer ergens tegen gekomen maar het was me steeds te duur, nu heb ik er € 0,25 voor betaald, kun je je mijn grote grijns voorstellen? Meer over de boekjes nog een andere keer.

Rommelmarkt kerk 10 4

En dan nog deze mooie schatten, een lief blikje met oude poezenplaatjes, natuurlijk een oude borduurring, een radeerwieltje en een heel mooi oud stekenlapje, dat laat ik later ook nog eens wat beter zien.
Een heel vruchtbaar middagje rommelen!

Rommelmarkt kerk 10 5

6 Responses to "Rommelmarkt spulletjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.