NenneDesign sneak preview

NenneDesign sneak preview 4

Het is nog niet helemaal compleet, er is nog een derde klein patroon in de maak, maar ik wilde mijn nieuwe ontwerpjes toch even laten zien.
Ik was erg benieuwd hoe het er, ingelijst in borduurringen, uit zou gaan zien. En ik ben absoluut niet ontevreden met het resultaat!

NenneDesign sneak preview 4b

Als ik in een kringloopwinkel of op een rommelmarkt ben en ik kom een borduurring tegen, dan neem ik hem altijd mee. Geen idee wat ik er mee zou gaan doen, maar zoals je ziet hebben ze zich nu nuttig gemaakt. Het zijn allemaal mooie oude borduurringen, dat kun je zien aan de grote “aandraaidingen” (ik kan even geen andere naam bedenken…)
De patroontjes komen nog even niet in de winkel, het laatste patroontje moet nog afgemaakt worden en daarna nog het patroon uitwerken, foto’s maken en de rest. Er komt altijd nog wel veel bij kijken. Maar ik ben wel alvast benieuwd naar wat jullie ervan vinden, dus dat hoor ik graag!

comments: 16 »
september 29, 2010 under Borduren, Handwerken, NenneDesign, Sneak preview

16 Responses to "NenneDesign sneak preview"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.