Een jaartje huisjes deel 6

Een jaartje huisjes 6

Hier dan het scheefstaande huisje van juni. Het valt me wel op hoe mijn huisjes verschillen van de voorbeeld huisjes van Myra op www.Jookies.nl (dan even klikken op “een jaartje huisjes”). Het verschil is denk ik dat ik nog steeds netjes het patroon probeer aan te houden, met appliceren heb ik nog niet het lef om zelf van alles te gaan veranderen.
Wel verander ik vaak iets aan de borduurtjes er omheen (dat durf ik dan weer wel), ook deze keer zijn de bloemetjes anders dan op het patroon.

Een jaartje huisjes 6a

comments: 5 »

5 Responses to "Een jaartje huisjes deel 6"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.