Soms ….

Poppedijne_homespun

Soms gebeuren er van die dingen waar je niet echt op zit te wachten en waar je erg moe van wordt. Het zet je wel aan het denken en aan het praten en er worden een paar vage toekomstplannen een stuk serieuzer. De aankomende tijd gaan er plannen gesmeed worden voor de toekomst en knopen zullen worden doorgehakt.
Al is dit zo nu en dan wel eens nodig en wordt alles zo wel een stuk duidelijker en beter, je bent dan wel weer toe aan iets leuks en vrolijks.

En dat gebeurt dan ook ineens!

Een half jaartje geleden kreeg ik een mailtje van het blad Australian Homespun, waar ik al een tijdje een abonnement op heb. Dit stond er in:

“Hello,
I saw your lovely doll on your blog. We would like to print a photo of her with a letter in our Mailbag pages. If you would like to do this, please send me a good photo (over about 700KB) and a few words xe2x80x93 or I can refer to what you said on the blog.
Regards,
Elizabeth Newton
Deputy Editor | Homespun”

Ik vond het natuurlijk hartstikke leuk en heb foto’s en een klein stukje tekst gemaild. Maar al een half jaar lang, keek ik vol verwachting in de rubriek “Mailbag” maar nooit stond daar Poppedijne. Tot afgelopen woensdag, toen ik het eigenlijk niet meer verwachte, stond daar toch ineens mijn pop op pagina 10. Leuk hé!
Maar dat was nog niet alles. Toen ik nog een klein rondje weblog deed en daarbij natuurlijk Jookies ook niet oversloeg, zag ik tot mijn grote verbazing dat ik een mooi boek en 3 lieve lapjes had gewonnen ….! Ik heb nog nooit iets gewonnen, dus blijdschap alom en de vrolijkheid was weer terug. Dankjewel lieve Joke voor dit mooie cadeau, het was het overbekende gouden randje.
Cadeau_jookies

6 Responses to "Soms …."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.