Af!

Scandinavian Christmas 6

Echt waar! Tegen alle verwachting in is de Kerstquilt toch af! Ik ben zo blij, want ik zag het een paar weken geleden echt niet zitten, Kerst kwam ineens zo snel dichtbij … Maar daar hangt ie dan aan de muur, helemaal op tijd om de kerstdagen nog een beetje mooier te maken.

Scandinavian Christmas 6a

Het is ook de eerste grote quilt die ik helemaal af heb, deze grote moet n.l. nog half doorgepit worden en van deze grote zijn nog niet eens alle blokken klaar … maar deze grote is klaar!
Doorpitten blijkt nog steeds niet mijn grootste hobby te zijn, maar ook daar heb ik me weer doorheen geslagen en ik moet toegeven, het gaat me toch steeds wel ietsje gemakkelijker af, al blijf ik het niet het leukste werkje vinden.
Nu ga ik er even lekker een paar weekjes van genieten en dan mag hij in de doos met Kerstspulletjes, om volgend jaar met veel ooohs en aaahs weer uitgepakt te worden.

Scandinavian Christmas 6b

comments: 12 »

12 Responses to "Af!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.