En de laatste affo van het jaar is …..

The Houses of Hawk Run Hollow 12

…. The houses of Hawk Run Hollow! Eigenlijk was het de voorlaatste want hij was al af voor de Kerstquilt, maar het is wel de laatste affo die ik dit jaar kan laten zien. Ik zocht nog even op mijn blog om te kijken wanneer ik met huisje 1 ben begonnen en dat was januari van dit jaar, dus de eerste in januari en de laatste in december. Niet helemaal eerlijk verdeeld over het jaar, soms 2 in 1 maand en soms een maand helemaal niks. Maar al met al vind ik het een mooi gemiddelde, 12 huisjes in 12 maanden.

Ook al is het nu erg koud, ik kan vreselijk genieten van dit weer. We wonen aan de Zwette en die is nu al een tijdje goed stevig dichtgevroren. Zelf zul je me niet zo snel meer op schaatsen zien, met mijn wiebel-wabbel enkels, maar ik vind het geweldig hoe de kinderen zich hier vermaken. Wat is er nu heerlijker dan in de Kerstvakantie te kunnen schaatsen en ijshockeyen!

Winter 2010-12-22

comments: 9 »
december 22, 2010 under Borduren, Handwerken, Hawk Run Hollow, Huis en Tuin

9 Responses to "En de laatste affo van het jaar is ….."

 • Lida schreef:

  Prachtig zijn jouw huizen geworden! Ben benieuwd hoe je die gaat laten inlijsten! Ook hier wordt op de vijver geschaatst maar het kan alleen op het stuk dat goed sneeuwvrij is en dat is erg klein. Maar ja hier ligt nog steeds een heel dik pak! Fijne feestdagen en geniet van je affo’s van dit jaar! Groetjes
  Lida

 • Ines schreef:

  Wat is hij mooi geworden, je kerstquilt is trouwens ook een plaatje!!!

  Groetjes
  Ines

 • Willy schreef:

  Prachtig is de huizenlap geworden. Je zult het werken er aan nog missen.
  Ik vind het buiten ook prachtig maar waag me ook niet op het ijs. Een wandeling e kijken is ook heerlijk.
  Groetjes

 • Riet schreef:

  Jeanet wat mooi geworden!!
  Volgend jaar ga ik beginnen aan de Autumn at HRH. Ik wil ook elke maand een blok maken.
  Hier is gisteren de schaatsbaan geopend dus de kinderen genieten lekker van het weer.
  Zelf vind ik het nogal glibberig op de weg dus ik probeer zoveel moglijk thuis te zijn. Hele fijne kerstdagen en groetjes,
  Riet

 • conny schreef:

  Wa een prachtige huisjes zo allemaal samen. Fijne feestdagen gewenst!

 • PetraM schreef:

  Gefeliciteerd wat is hij mooi geworden en wat goed dat je hem in 1 jaar hebt geborduurd. Ik vind hem prachtig en de natuur ook ook daar geniet ik enorm van. Alvast hele fijne kerstdagen en een goed en creatief 2011.

 • Jantine Urban schreef:

  In een jaar zo’n enorm borduurwerk af, knap hoor! Enne… schaatsen lukt hier helaas niet, er ligt te veel sneeuw op (zo’n 20 cm…)

 • Elza schreef:

  Prachtig is ook deze affo geworden en heerlijk genieten van de Zwette.
  Groeten en alle goeds in 2011 vooral een gezond en gelukkig jaar.

 • Gert schreef:

  Heerlijk dat je borduurwerk klaar is, en het is prachtig geworden. Erg mooi! Ik wens jullie hierbij fijne feestdagen toe en alvast een mooi, gezond en creatief 2011 gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.