Jaaroverzicht 2009

Ook al is het nieuwe jaar alweer een week oud, ik ga toch nog een jaaroverzicht van 2009 maken. Altijd weer erg verrassend wat je tegenkomt als je je eigen weblog gaat nalezen. En bij veel dingen denk ik “Dat is toch al veel langer geleden!?”
Dus hier de hoogtepunten van mijn weblog van afgelopen jaar.

Januari: Het mooie boek wat ik kreeg van Dees.
Boek_alice_in_wonderland

Februari: De handwerkbeurs in Zwolle en de lieve cadeautjes die ik zomaar kreeg
Handwerkbeurs_zwolle_2009_01

Maart: Het boek Uit Kiep en Bazar, nog steeds een van mijn favorieten
Boek_uit_kiep_en_bazar

April: Mijn mooie kamer, die in april bijna klaar was. Maar je kunt hier, hier, hier, hier en hier het verloop van de opknapbeurt zien
Mijn_kamer_090423_1

Mei: Ons weekje in Frankrijk, heerlijk …..
Vakantie_frankrijk_2009_1

Juni: Deze maand was het natuurlijk de “geen MS-aanvallen verjaardag
Hoera_7_jaar

Juli: Het afgelopen jaar ben ik druk in de weer geweest met de Leanne’s House BOM quilt. Natuurlijk mag hij dan ook niet ontbreken in dit jaaroverzicht.
Leannes_house_block_of_the_month_qu

Augustus: Deze maand was het moeilijk kiezen tussen het “Beetje vreemde stofwolkje” en het “DMC kastje“. Maar het is toch de eerste geworden, gewoon omdat het zo wonderbaarlijk mooi was om te zien.
Vlinder_1

September: Mijn nieuw Mode patroontjes
Mode_1953_2 Mode_1954_2
Mode_1955_2Mode_1956_2

Oktober: Dit was een hele rare maand met veel vervelende dingen. Mijn lieve vriendin die de diagnose borstkanker kreeg en later in het afgelopen jaar nog te horen kreeg dat het ook in haar andere borst zit. Mijn scheve rug waardoor bijna de hele beurs in Rotterdam in het water was gevallen. Maar gelukkig was daar mijn vriendin Hinke die in haar uppie ( met wat hulp van haar dochter) toch de beurs heeft weten te redden!
Goed_nieuws_slecht_nieuws

November: In tegenstelling tot vorige maand waren er deze maand toch weer veel leuke dingen. Natuurlijk de geweldig goede uitslag van mijn MRI, maar wat ook helemaal geweldig was, was ons weekendje Santpoort en ons gezellige bezoek aan Corrie en Jan.
Vakantie_santpoort_2009_1

December: Nu kan ik echt niet kiezen want natuurlijk is de fantastische sneeuw (hier en hier) van de afgelopen tijd een hoogtepunt, maar ik was ook zo trots op mezelf toen ik de 2 Kerstmannen (hier en hier) nog op tijd voor de kerst af kreeg. En daar was dan nog de tingel-tangel …. Maar gelukkig biedt een collage hier uitkomst en kies ik lekker niet!
Jaaroverzicht_2009

Helemaal niks nieuws voor mijn verzameling in dit jaaroverzicht, terwijl die afgelopen jaar weer aardig uitgebreid is. Misschi
en is dat een goed voornemen voor 2010, want ik heb nog zo vreselijk veel moois om te laten zien.

comments: 5 »
januari 8, 2010 under Jaaroverzicht

5 Responses to "Jaaroverzicht 2009"

 • Ines schreef:

  Leuk zo’n terugblik.

  Groetjes
  Ines

 • elza schreef:

  Mooi overzicht, hopenlijk tot ziens in Zwolle.

 • Maya schreef:

  Kijk, en zo kom ik er via jouw weblog achter dat de koperen kerstengeltjes een “angel chimes”heten Ik ben al jaren op zoek naar zo’n ding maar zonder naam is het lastig zoeken… en nu heb ik ze in een webwinkel gevonden!

 • Esther schreef:

  Wat leuk zeg, zo’n jaaroverzicht. Ik kom er nu achter dat ik nog geen jaar bij jou lees, maar komend jaar blijf ik zeker meelezen! Een heel fijn 2010!

 • Corrie schreef:

  Janet jij maakte voor zover ik weet altijd al een jaaroverzicht en dit jaar zag ik dat ook bij anderen. Ik dacht dat het een enorme klus was, maar het viel me mee om de foto’s te vezamelen en een collage te maken. Wat is het toch bijzonder om een jaar nog eens door te lopen. Ik verheug me ook weer op je nieuwe aanwinsten die je nog gaat showen. Je hebt altijd zulke bijzondere vondsten. Ik bloos helemaal achter mijn laptop bij het zien van je herinnering aan jullie bezoek aan ons, wat wxc3xa1s het toch mooi! We gaan het weer beleven als het aan ons ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.