Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws ….

Goed_nieuws_slecht_nieuws

…. en ik begin maar met het slechte nieuws. Mijn rug is nog niet OK en het gaat de laatste dagen ook niet echt snel meer vooruit. Toen ook mijn therapeut niet al te enthousiast reageerde op mijn verhaal over 4 dagen bezig zijn op een beurs, moest ik toch verstandig zijn en dus de beurs afzeggen.
Toen ik mijn vriendin belde, die met me op de beurs zou staan, om het trieste nieuws te vertellen, zei zij meteen:”Dan ga ik toch alleen.”…. Dat had ik dus nooit verwacht en zeker nooit bij stilgestaan dat dat ook een optie was. Ik weet hoe vermoeiend een beurs is en dat is dan met z’n tweetjes, maar alleen ….

Ze wil het absoluut gaan doen en gelukkig is haar dochter ook nog zo lief om haar zondag te helpen. Dus je kunt je voorstellen dat ik heel erg blij ben en geen woorden heb om haar en haar dochter te bedanken.

Het zal een iets simpeler standje worden dan normaal omdat ze alleen moet gaan opbouwen en ook alles in haar autootje mee moet slepen, maar NenneDesign staat in Rotterdam!
Als alles een beetje mee zit, wil ik haar zaterdag nog een dagje of een paar uurtjes gaan helpen, maar dat is nog even afwachten.

Als je naar Rotterdam gaat en je komt langs het standje van NenneDesign dan moet je haar even een hart onder de riem steken, want dat kan ze vast wel gebruiken en heeft ze zeker wel verdient!

Allemaal ook nog heel erg bedankt voor de beterschapwensen, dat doet me erg goed.

comments: 11 »
oktober 12, 2009 under Beurzen, Gezondheid, NenneDesign

11 Responses to "Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws …."

 • elza schreef:

  Daar heb je vrienden voor, super dat je vriendin dat voor je doet.
  En pas op jezelf.
  Groeten ELza.

 • Miriam schreef:

  Dat valt tegen, dat je rug nog niet ‘in orde’ is! Maar wat een stoere vriendin zeg!!! Vrienden van dat kaliber moet je hoog houden.

  Groetjes en het beste met je rug,
  Miriam

 • Karin schreef:

  Wat een schat van een vriendin heb jij. En haar dochter natuurlijk ook!!! Nou moet ik zeggen dat een beurs natuurlijk ook super leuk is dus ze zullen het zeker graag voor je doen.
  Het beste met je ruggetje en luister goed naar je eigen lichaam zodat je er op de volgende beurs weer bij kan zijn.
  Groetjes,
  Karin

 • Nelly schreef:

  Jammer dat je er niet bij kunt zijn dit weekend, ik wens je veel sterkte met je rug en hopelijk dat het wel weer lukt de volgende keer, groetjes van Nelly

 • Rotterdam ga ik jammer genoeg niet halen, dus vanaf hier : complimenten voor je vriendin en DD! Lief aanbod!!!!
  En voor jou : toch beterschap met de rug, hé!

 • Mirjam schreef:

  Wat een supervriendin met dochter!! Heel veel succes voor hen en hopelijk kun je zaterdag nog een beetje helpen.

  Mirjam

 • joke a schreef:

  Janet,

  Wat jammer voor jou dat je niet naar de beurs kunt, maar wat super van je vriendin.Ik ga zeker bij haar langs!Beterschap met je rug enne…. het komt vast goed in R’dam.

  groeten,

  Joke

 • willy schreef:

  Heel jammer voor jou maar wat een lieverd dat ze het van je over wil nemen.
  Ik hoop dat het je lukt om er toch nog even heen te gaan.
  Beterschap en een goede beurs voor vriendin en haar dochter!

 • Doenja schreef:

  ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige dames. Wat lief van je vriendin en haar dochter ! Jammer dat je rug nog niet over is maar toch luisteren naar je lichaam, heel verstandig ! Liefs, Doenja

 • Hilly schreef:

  ZJe vriendin doet t geweldig hoor , het was erg leuk op de beurs enn wat zien je ontwerpen van de modedames er in het echt mooi uit, nog mooier dan hier…ik was nu helemaal flabbergasted van de kleurtjes…mijn vriendin kocht zo’n leuk poppetje om aan haar moeder te geven.
  nou sterkte thuis , dat zal niet meevallen voor je om verstek te laten gaan ,maar je kraam was in goede handen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.