Leanne’s House BoM Quilt deel 7

Leannes_house_block_of_the_month__6

Het is niet te geloven, maar ondanks alle tegenslagen heb ik toch nog 2 blokken, op de stitchery na, afgekregen! Toen de stitchery aan de beurt was begonnen de rugproblemen, maar wat in het vat zit ….
Leannes_house_block_of_the_month__2

Wat heel erg goed ging (voor mijn doen dan) was het grote blok van blok 4, met blokken en driehoeken. Met driehoeken heb ik altijd wel wat problemen, hier en daar mist er wel eens 1 een puntje en kom ik dus niet goed uit. Leannes_house_block_of_the_month__3

Maar bij dit blok ging het bijna overal goed! Ik was dus erg trots op mezelf. Ik denk dat het nieuwe mes en mijn speciale naaimachinevoetje er zeker toe bijgedragen hebben dat het nu veel beter lukte.
Leannes_house_block_of_the_month__4

Bij blok 5 ging er natuurlijk wel weer iets verkeerd. Ik had bijvoorbeeld een strook zomaar xc2xbc inch breder gemaakt, geen idee waarom.  Pas bij het in elkaar naaien kwam ik erachter en heb een heel stuk weer uitgehaald. Leannes_house_block_of_the_month__5

Nog zit het niet helemaal goed in elkaar, maar ik heb geen zin om het nog een keer te doen. Om de kleine hartjes op de hoeken moet nog een festonsteekje en zoals ik al zei moet alle stitchery ook nog. Hopelijk kan ik er weer snel mee bezig.
Mijn rug wordt gelukkig alweer wat beter en de therapeut was gister ook tevreden. Ze was wel blij dat ik niet 3 dagen op de beurs ga staan, maar 1 dag of een paar uurtjes moest ik het maar proberen. Dus als alles zo een beetje doorgaat, ben ik zaterdag zeker even op de beurs te vinden en dat is zeker mede dankzij alle steunbetuigingen!

comments: 6 »

6 Responses to "Leanne’s House BoM Quilt deel 7"

 • Cisca -quiltpassion schreef:

  Fijn dat het wat beter gaat. Je Leanne’s House is erg mooi.
  Groetjes, Cisca

 • klasien schreef:

  hoi Janet,hoorde van ma en pa dat je niet naar Rotterdam kunt,wel sneu voor je ,maar fijn dat je vriendin gaat he, beterschap en liefs van je tantetje,xxx ook voor je vriendje.

 • elza schreef:

  Gelukkig dat het weer wat beter gaat met je rug en je lappie wordt prachtig hoor , ik ben blij dat bij jou ook niet alles helemaal precies klopt ik heb ook zitten rommelen mijn mijn LH.

 • Letty schreef:

  Mooie update! Bij mij klopt het vaak (!) ook niet maar dan probeer ik er maar het beste van te maken, na uithalen en opnieuw naaien heb ik vaak namelijk hetzelfde probleem, dat het weer niet klopt!
  Bij mij even geen updates omdat ik het nogal druk heb op het moment maar dat komt vanzelf weer!

 • noor schreef:

  ik was vandaag even op de beurs en de stand ziet er heel mooi uit.
  sterkte met je rug!

 • Joke A schreef:

  Wat zien je borduurwerkjes er in het”echt”prachtig uit! Ik heb ze op de HW beurs van dichtbij kunnen bewonderen.De bestelling meegenomen en nog wat gekocht….ik kan voorlopig vooruit.Verder beterschap en groeten,

  Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.