Scheef!

Scheef
Dan probeer je zondag je schoenen aan te trekken en schiet het in je rug, pijnlijker dan anders, vervelend maar gebeurt wel eens vaker dus …. Dan sta je ’s avonds voor de spiegel en lijkt er iets niet helemaal recht, maar ligt dat nu aan de spiegel…. ? Nee dus … mijn middel zit links ineens een paar cm lager dan rechts. Een raar gezicht en ook nog steeds wel erg pijnlijk.

Gelukkig heeft in de tussentijd de neuroloog bekeken dat het niks MS-erigs is en bij de manueel therapeut kreeg ik de oorzaak te horen, er is een rugwervelschijf verschoven. Met oefeningen is het nu al een stuk rechter, maar het is nog echt niet weer als vanouds. Vandaag weer bij de therapeut geweest en ze was gelukkig erg tevreden. Weer een paar nieuwe oefeningen meegekregen en ik hoop dan ook dat het de aankomende dagen wel snel opknapt, want de beurs in Rotterdam komt nu toch wel erg dichtbij … spannend hoor.

comments: 13 »
oktober 7, 2009 under Gezondheid

13 Responses to "Scheef!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.