Sneeuw ….

Winter_20091217_a

Zo was het gisteravond en vanochtend waren de planten niet eens meer te herkennen. Mooi hé…
Op de onderste foto zie je Kereltje zitten op het enige sneeuwvrije plekje in de hele tuin. Hij was ook snel weer binnen. Later is hij nog wel even op avontuur geweest en kwam onder de sneeuw weer thuis. Nu ligt hij te drogen op de vensterbank boven de kachel.

Allemaal vandaag heel veel sneeuwpret gewenst en hopelijk weinig overlast!

Winter_20091217_b

comments: 5 »
december 17, 2009 under Huis en Tuin

5 Responses to "Sneeuw …."

 • Conny schreef:

  Wat mooi hé, ik geniet er enorm vanook al is het lastig, maar het is zo onvoorstelbaar mooi buiten (op mijn blog kun je zien hoe mooi) Er ligt al bijna een halve meter en het sneeuwt hier nog steeds….

 • Lisette schreef:

  Wauw, ook al zo’n mooie sneeuw foto. Bij ons (aan de kust) ligt er helemaal niks (ja, een zielig klein beetje wat niet blijft liggen)

 • elza schreef:

  Dat kereltje naar buiten wil, bij mij liggen de dame’s met hun dikke kont op de verwarmings buis.
  En naar buiten nee dat willen ze niet, veel te wit en te koud.

 • Corrie schreef:

  Oh Janet wat een prachtige sneeuw is er bij jullie gevallen! Die armleuningen vind ik gewéldig! Ik ben zó dol op sneeuw en betreur het in de winter weleens dat ik aan de kust woon. Daar valt toch veel minder, maar we hebben zo heerlijk gesleed met Max en een piepklein sneeuwpopje kunnen maken, dus ik was zo blij als een kind! En als ik naar jouw buienradar kijk word ik morgen of vannacht ook alweer verblijd met nóg meer sneeuw. Je huis ziet er op de foto’s ook zo heerlijk kersterig uit en jij bent net als ik ook heerlijk vroeg begonnen dit jaar, ik geniet al vele dagen van kerst in en om ons huis.

 • Moedig Kereltje toch!
  Prachtige sneeuwfoto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.