Mijn kamer filmpje 3

Mijn kamer 090412

Mijn kamer is nu bijna af, ondanks de nekhernia van mijn vriend. Alles is geschilderd en zelfs de laminaatvloer ligt erin! Gelukkig was hij al een heel eind gevorderd voordat de hernia hem het leven lastig maakte en kon ik het laatste verfwerk afmaken. En ik heb ook nog voor de eerste keer een laminaatvloer gelegd. Het zaagwerk werd voor me gedaan en ik heb er de tijd voor genomen, maar hij ligt er in en ik ben erg tevreden. Nu is de energie wel even op, maar wie zeurt daar nu over met zo’n mooie vloer, mij zul je niet horen!
Zoals je op het filmpje kunt zien, moet de airco nog aangesloten worden en moet ik op zoek naar 3 gelijke lampjes voor aan ’t plafond. Als het goed is komen dinsdag mijn nieuwe kasten en een bureau en dan kan ik eindelijk aan ’t inrichten beginnen ….. heerlijk! Alles weer een eigen plekje en gewoon alles weer te vinden!
Pijpjes_garen
Dan nog eventjes wat anders. Ik heb nog een oud Gxc3xbctermann garenkastje op de kop weten te tikken (dat laat ik later zeker nog eens zien) met daarin nog heel veel oude pijpjes garen. Het kastje heb ik schoongemaakt en de pijpjes Gxc3xbcterman garen gaan er weer in. Maar er zaten ook nog veel oude pijpjes van andere merken in, die ik eigenlijk weg (kringloop) wil doen. Maar als er een van jullie er misschien iets mee kan, laat het me dan even weten. Het gaat je dan alleen een paar postzegels kosten voor het opsturen per brievenbuspost en dat zal zo rond de € 2,25 zijn denk ik, maar je mag ze natuurlijk ook voor niks op komen halen.

Nog hele fijne paasdagen en hopelijk blijft het nog even dit heerlijke weer!

12 Responses to "Mijn kamer filmpje 3"

 • Ines schreef:

  Wat heerlijk voor je, er gaat toch niets boven een eingen plek voor je handwerkspullen en met die airco kan je ook bij 30 graden lekker koel zitten.

  Groetjes
  Ines

 • José schreef:

  Ik weet welk kastje jij gevonden hebt. Succes er mee..

 • willy schreef:

  Het schiet al aardig op, de laatste loodjes en dan komt het leukste werk.

 • Anja schreef:

  Gefeliciteerd met je eigen ruimte. Prachtig! Ik ben stilletjes heel erg jaloers op zo’n fijne ruimte helemaal voor jezelf. -); -); Heerlijke momenten en prachtige creaties zullen daar vast ontstaan. Geniet ervan! Groetjes, Anja

 • Elza schreef:

  Het is in ieder geval een hele mooie kamer geworden, nu het leuke werk al je prachtige spulletjes er weer in.
  Kun je alles weer door je handen laten gaan.
  Veel plezier ermee.
  Groeten ELza.

 • MarianneD schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe kamer Janet!

 • Joke schreef:

  Dat komt helemaal goed met die kamer van jou! Ben je alweer een beetje bijgekomen? Ik hoop dat je vriend ook gauw weer opknapt!

 • Jellie schreef:

  Kwam via via op je web-log terecht, herkende je stand van de handwerkbeurs. Mijn complimenten voor je web-log en web site! En je kamer wordt prachtig, om jaloers op te worden! Ik zet je bij mijn lijst medebloggers. Lijkt me leuk je te volgen.
  Groeten van Jellie

 • Janet schreef:

  @Bedankt voor alle lieve woorden, ik geniet met volle teugen van ’t inrichten, al ben ik nu wel erg moe van alle drukte.
  JOSxc3x89, hoe weet jij nu welk kastje ik heb gevonden????
  JELLIE, leuk dat je me gevonden hebt en kom gezellig nog eens langs, de koffie staat klaar! Ik ga ook zeker even een kijkje nemen op jouw weblog.

 • Dees schreef:

  ohhh wat prachtig Janet!!!!heerlijk he,dat genieten.Ik heb dat ook in mijn serre.Hoop dat alles goed is ook met je vriend.Pijnlijk hoor zo’n nek hernia!Mijn schoonzus ligt ook zo in the lappenmand!lieve groet Dees

 • anneke schreef:

  je hebt deze garens vast niet meer in de aanbieding… anders heb ik nog wel belangstelling.

  wat krijg je een heerlijk nieuwe werkkamer. mijn hok ziet er heel anders uit

 • Janet schreef:

  @DEES, ik vind jouw serre ook helemaal geweldig, vooral ook je kast met mooie kinderboeken! Beterschap met je schoonzus.
  ANNEKE, ik heb je een mailtje gestuurd over de garens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.