Ik ben er nog hoor!

Echt waar hoor, ik ben er nog. Al zou je het bijna niet zeggen als je mijn verwaarloosde blog zo ziet. Ik heb het gewoon vreselijk druk gehad met van alles en nog wat en dan vooral met mijn kamer. Wat een werk om alles weer uit te pakken, schoon te maken, uit te zoeken en een nieuw plekje te geven. Wel heel leuk, maar ook wel erg vermoeiend. Mijn handige handje (vriend met nekhernia) was ik kwijt en ik moest nu dus veel zelf doen. Het gaat nu aardig de goede kant op en binnenkort maak ik weer even een filmpje.
Cadeau_corrie_1_2
Cadeau_corrie_1a

En dan, midden in een hele drukke periode, staat daar ineens de postbode voor de deur met een pakketje. En uit dat pakketje kwam het liefste klompje ooit! Het kwam van Corrie en is door haarzelf helemaal beschilderd, mooi hé. Het schattige molentje en de bomen in bloesem, zo’n mooi tafereeltje …

Cadeau_corrie_1b

Op het speldenkussentje heeft ze een J gemaakt van kopspelden, nu is het echt mijn klompje.
Het is de helft van een paar, de andere helft is nog bij Corrie. Ze schreef op de mooie kaart die erbij zat dat dit een symbool is van verbondenheid ….
Ook de mooie poëzieplaatjes kreeg ik er nog bij, wat een verwennerij en wat heerlijk om in deze drukke tijd zo’n lief cadeautje te krijgen, dat maakte van mijn vermoeide frons wel een hele brede glimlach.
Cadeau_hinke_1
Cadeau_hinke_1a

Ook kreeg ik van mijn vriendin Hinke nog een lief cadeau voor op mijn nieuwe kamer. Het is een erg toepasselijk gedicht over een quiltster. (Je kunt op alle foto’s klikken om ze te vergroten.) Hartstikke bedankt voor de lieve cadeaus, ze hebben allebei al een mooi plekje op mijn nieuwe kamer gekregen.

comments: 3 »
april 22, 2009 under Algemeen, Cadeautjes, Huis en Tuin

3 Responses to "Ik ben er nog hoor!"

 • Els schreef:

  Nou zeg, ik dacht dat je er vandoor was. Maar gelukkig ben je er weer.

  Leuke cadeautjes heb je gekregen.

  Succes met de laatste lootjes van je kamer, groetjes Els

 • elisabeth schreef:

  Oh wat leuk zomaar zo’n cadeautje.
  dat maakt iedereen natuurlijk weer vrolijk,
  Ben erg benieuwt hoe je kamer geworden/of aan het worden is.
  gr Elisabeth

 • Elza schreef:

  Gelukkig je bent er weer, we hadden je al gemist en wat een superlieve cadeautjes heb je gekregen.
  Groetjes en succes met de rest van je kamer.
  Denk om jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.