Weekendje Santpoort

Vakantie_santpoort_2009_1

Afgelopen weekend hebben we heerlijk vakantie gevierd in Santpoort, in een ontzettend lief huisje met de naam “Het Luikje“. Het huisje lag aan een vrij rustig weggetje waar met regelmaat een paard, pony, fietser of jogger voorbij kwam. Aan de achterkant van het huisje waren weilanden met paarden en koeien en een wijds uitzicht.
Hierboven zie je een paar foto’s van het huisje, de inrichting paste heel mooi bij het oude huisje zelf en waar was erg gelet op details. Ik voelde me er helemaal thuis.

Vakantie_santpoort_2009_1a

Het weer zat ook heel erg mee en zo hebben we heerlijke uitstapjes kunnen maken. We zijn naar Bloemendaal geweest en hebben daar bij “Het kopje” bij een pannenkoekhuisje heerlijk buiten op het terras pannenkoeken gegeten, met warme chocolademelk natuurlijk!
Lekker door de duinen en over het strand gewandeld en ook nog even gewinkeld in Alkmaar.

Vakantie_santpoort_2009_1b
Zoals je ziet hebben onze schaduwen zich ook prima vermaakt!

We hebben ook een hele fijne middag doorgebracht bij 2 lieve mensen, n.l. Corrie en haar man Jan. Maar daar schrijf ik nog een apart logje over.

Als afsluiting een foto van het uitzicht aan de achterkant van het huisje. Nog even nagenieten …..
Vakantie_2009_santpoort_1c

comments: 6 »
november 13, 2009 under Eropuit, Familie en vrienden, Vakantie

6 Responses to "Weekendje Santpoort"

 • Marianne K schreef:

  Kan me voorstellen dat jullie hebben genoten. Geen last van het verkeer dat daar toch ook nog wel voorbij komt?? Het is mijn dagelijkse wandeling langs dit huisje. Vroeger heeft er nog een “bric xc3xa1 brac” winkeltje in gezeten.De paarden maken het wel heel erg landelijk. Er zitten ook heel wat bijzondere vogels.

 • Dat zag er gezellig rustig uit!
  Goe weekend!

 • elza schreef:

  Het ziet er prachtig uit, gezellig weeken en groetjes Elza.

 • Janet schreef:

  @MARIANNE K,het verkeer viel reuze mee, het was allen vrijdag aan het einde van de middag iets drukker. Maar het waren over het algemeen paarden en fietsers die voorbij kwamen. We hadden dus bijna naar elkaar kunnen zwaaien!

 • Ines schreef:

  Wat een leuk en lief vakantiehuisje.

  Groetjes
  Ines

 • Jolet Uilenberg schreef:

  Hoi Nenne,

  Was op zoek naar informatie over garenkastjes van Gutermann en kwam zo op jouw site terecht. Heb zelf het Amann kastje dat jij ook hebt, die met de 4 laadjes en heb vorige week een ander leuk kastje gekocht. Wilde daar een foto van aan je sturen maar weet niet hoe dat moet in dit berichtje. Ik verzamel niet echt naaispulletjes, maar wat ik heb gebruik ik. Ben niet zo’n borduurster maar wel iemand die zelf haar kleding maakt.

  Vriendelijke groet,

  Jolet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.