Gezellig bezoekje

Cadeau_corrie_col_2_2

Zoals ik in mijn vorige logje al schreef, hebben we de laatste dag van ons weekendje weg, nog een hele gezellige middag doorgebracht met Corrie en haar man Jan.
Na even te hebben gewinkeld in Alkmaar, wachtte ons een heel warm welkom met een lekker bakje thee en heerlijk zoete petitfourtjes. We hebben gezellig zitten praten en het was bijna wonderlijk hoeveel Corrie en ik gemeen hebben. Wat heel veel dingen betreft staan we hetzelfde in het leven en dat maakt een gesprek dan heel fijn en speciaal. Ook mijn vriend en Jan konden het prima vinden.

Ik kreeg ook nog hele mooie cadeautjes van Corrie waaronder 2 hele mooie zelfgemaakte cadeautjes. Op de eerste collage zie je de prachtige linnen theedoek met daarop een mooi borduurtje. De theedoek hangt nu op een speciaal plekje in mijn keuken.

Cadeau_corrie_col_3

Bij in het pakje zat nog deze mooie boekenlegger met een schattige herfst engeltje. Erg toepasselijk omdat het wel mijn favoriete tijd van het jaar is. Moet je eens goed kijken naar het mooie serieuze koppetje.

Later kregen we nog een rondleiding door het mooie huis. Ik keek mijn ogen uit met alle speciale hoekjes, kastjes, prachtige kartonnage en alle andere mooie spulletjes. Veel had ik al eens op haar weblog gezien, maar ik kan je vertellen dat het in het echt nog mooier is. Als laatste kwamen we op zolder waar ook Corrie’s wekplek is, een heerlijke plek met erg mooi uitzicht.
Daar kreeg ik nog een heel speciaal cadeau, een geborduurde knopendoos. Deze mooie doos was een cadeau geweest voor haar lieve vriendin Els die hem kreeg voor haar 25-jarig huwelijk. Helaas is ze veel te vroeg overleden. Els heeft hem aan Corrie nagelaten en nu mag ik me de eigenaar noemen van deze, mij nu al erg dierbare doos. Ik zal hem koesteren.
Ik geniet nog steeds na van dit bijzonder bezoek en ik hoop van harte dat we elkaar snel weer zullen zien.

Cadeau_corrie_col_1

comments: 8 »

8 Responses to "Gezellig bezoekje"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.