Heleboel kringloop

Kringloop_091108_col2

Vorige week was mijn vriend nog vrij en hebben we een klein kringloop rondritje gemaakt, wel over 2 dagen verdeeld hoor want ik wil nog wel eens een tijdje neuzen.
In de eerste kringloop vond ik bijna alle boeken van Charles Dickens in pocketformaat. Ik kan geen jaartal vinden maar het zijn wel vrij oude pockets. En als bonus staan er nog vreselijk mooie prenten in. De volgende dag vond ik in een andere kringloopwinkel nog de rest van de serie, dus hij is compleet! Ik wil ze allemaal nog eens gaan lezen, want ik ben gek op Charles Dickens.

Kringloop_091108_col1_2

In de tweede kringloop had ik wel een heel mooi koopje. Dit mooie blik, de borduurring en de quiltring (waar nog een oud prijsstickertje van € 29,95 op zat, wat ik er meteen afhaalde natuurlijk!) kocht ik voor ….. tromgeroffel ….. € 1,-! Wel het koopje van de eeuw.

Kringloop_091109_col1_2

De volgende dag gingen we nog even op pad. In een kringloop in Leeuwarden kwam ik dit mooie boek tegen, het is een beetje in Art Deco-Art Nouveau stijl en ook hier saat erg mooie platen in. Ik vond er 2 van een handwerkende vrouw. Het kleine rekje heb je misschien al gezien in mijn vorige logje. Corrie haar mooie cadeau siert nu dit mooie rekje.

Als laatste vond ik in een winkeltje in Franeker nog wat je op de onderste collage ziet (ik ben gek op collages maken, zo kun je wat meer foto’s laten zien) Een mooi oud speldenkussentje, een beschilderd stopei, een naalden/spelden schaaltje van Gxc3xbctermann en een Frans kaartje met naalden.

Kringloop_091109_col2

Heerlijk, het rondneuzen in kringloop- en andere rommelwinkeltjes, ik kan het elke dag wel doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.