Het is geworden ….

77
…. nummer 77, en wie heeft er dus gewonnen …. Theda! Zij zat er met nummer 76 het dichtste bij. Theda, van harte gefeliciteerd. Mail me even je adresgegevens dan komt het patroontje z.s.m. jouw kant op.

Mijn_kamer_090703_1 Mijn_kamer_090703_2

En dan is daar natuurlijk de verbouwing van mijn kamer, die nu in volle hevigheid is losgebarsten. Hierboven zie je 2 foto’s van hoe het ongeveer was. Al was er hier al heel veel ingepakt en verhuisd naar zolder, het geeft een beetje een beeld van het “toen”. Hieronder staat een filmpje wat ik zondag maakte, dus zo’n beetje het “nu”. De muur tussen de 2 kamers is er uitgebroken. Toen ik na al het gebreek de kamer(s) voor het eerste zag, was ik heel blij verrast door de ruimte. Naar mijn idee zou het kleiner zijn, maar mijn ruimtelijk inzicht is nooit geweldig geweest Ik zal proberen zo nu en dan even een filmpje te maken, dan kunnen jullie ook zien hoe de werkzaamheden vorderen.

Mijn_hoekje_op_zolder_1

Mijn lieve vriend heeft op zolder voor mij een hoekje vrijgemaakt om toch nog mijn bestellingen ed. te kunnen afhandelen en ik moet zeggen, het is best wel gezellig.

Mijn_hoekje_op_zolder_1a

We zitten nu met z’n tweetjes op zolder, straks wordt dat de kamer van mijn vriend. Maar eerst wordt mijn kamer helemaal afgemaakt, zodat al mijn “rotzooi” daar weer heen kan. Het is hier nu een beetje vol.
Mijn_hoekje_op_zolder_1b

Het is de bedoeling dat ik ook iets doe als ik op zolder zit, maar de verleiding is toch wel heel groot om naar de mooie voorbijkomende wolken te kijken. Ik ben gek op wolken en zit hier wat dat aan gaat ook perfect. Op de foto’s zie je mijn uitzicht als ik achter mijn bureau zit, op de laatste foto zie je zelfs een glurend maantje …. wie denkt er dan nog aan bestellingen ….

comments: 7 »
maart 9, 2009 under Give Away, Huis en Tuin, NenneDesign

7 Responses to "Het is geworden …."

 • Elza schreef:

  Het ergste begin is er, het breekwerk dan ziet het er altijd zo eng uit met die losse draden en buizen.
  Maar nu gaat het straks mooi worden. Een mooie grote ruimte gaat dat worden. Succes.

 • Marion schreef:

  Zo Janet dat gaat snel. Je krijgt een mooie ruimte. Moet je over een week kijken dan ziet het er weer anders uit. Veel succes met de verbouwing en ik wacht met nieuwsgierigheid het volgende filmpje af.
  Groetjes Marion

 • Janet schreef:

  @Elza, erg veel stof en gruis en witte voetstappen door het hele huis, maar nu is het breekwerk klaar en kan het mooi gemaakt worden
  @Marion, Het ziet er over een week vast heel anders uit, onder mij wordt op dit moment hard geschuurd, dus er zit schot in. Maar ook ik ben erg nieuwsgierig naar mijn volgende filmpje!

 • Ines schreef:

  Mooi he…wolken, ik kan ook zo genieten van de lucht en dan ’s avonds als de zon ondergaat en je ziet dan prachtig suikerrose wolken, gouden randen en prachtig paars, dan zit ik soms te kwijlen achter mijn raam.

  Groetjes
  Ines

 • Corrie schreef:

  Tjee Janet, wat een mooie kamer is dat nu al, heerlijk ruim en dan met die mooie paneeldeuren en openslaande deuren en balekn aan het plafond, dat wordt heel erg sfeervol. Enig zeg zo’n filmpje, ik ga er binnenkort ook eentje plaatsen. En naar wolken kijken deed ik als kind al heel graag en nog steeds, ik zie er ook altijd van alles in en je wordt er heel rustig van.

 • Corrie schreef:

  Nou ja zeg, vergeet ik door het filmpje helemaal om Theda te feliciteren, van harte Theda! Veel plezier ermee!

 • theda schreef:

  Vandaag mijn prijs ontvangen, wat is dat leuk om zoiets schattigs te winnen, een ongekende ervaring. Erg leuk, vooral met zo’n moooi lapje stof erbij. Hartelijk dank. Voor diegenen die graag iets willen weten over Hedeboborduren ( een Deense borduurtechniek)ik heb een cursus gevolgd en schrijf erover op mijn weblog. http://www.thedadigitaal.web-log.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.