Van alles en nog wat

Sewing_room_1
Ik ben weer een beetje aan de beterende hand, mede dankzij alle lieve beterschapwensen van jullie, al ben ik nog wel erg moe en loop zo nu en dan te hijgen als een oud paard. Maar ik hoorde al van veel mensen dat het een griep is met een nasleep, dus ik hou me nog maar even rustig.

Wel heb ik, zoals jullie vast al gezien hebben, het uiterlijk van mijn weblog een beetje veranderd. Ik was er na bijna drie jaar wel wat op uitgekeken. Er zullen de aankomende tijd nog wel wat dingetjes veranderen, maar dit is wel zo’n beetje hoe het er uit gaat zien. Binnenkort komen in de linkerkolom nog fotoalbums, maar daar ben ik nog niet aan toe gekomen. Wat ik ook wel erg lekker vind, is dat de lelijke balk met reclame bovenaan mijn weblog weg is, staat veel beter!

Boek_e_gilbert_mannen_van_staal

Als je dan het ergste van de griep achter de rug hebt, is het tijd voor een goed boek en een lang verwaarloosd borduurwerkje. Het goede boek is mijn tweede van Elizabeth Gilbert. Van de eerste die ik van haar las, Eten Bidden Beminnen, was ik erg onder de indruk. En ook dit tweede boek is weer heerlijk geschreven en het pakt je vanaf bladzijde één, heerlijk!

Sewing_room_1a

Het lang verwaarloosde borduurwerkje, wat je hier boven ziet, is (op een paar bedeltjes en knoopjes na) af. Het patroon kreeg ik een hele tijd geleden en ik heb er tussen andere borduurwerkjes door, steeds weer wat steekjes aan gedaan. En nu is ie af en kan straks mooi op mijn nieuwe kamer hangen.
Sewing_room_1b_2

Aankomend weekend wordt de muur tussen de twee kamers eruit gebroken en dan hoop ik met een paar weken mijn mooie nieuwe kamer te kunnen gaan inrichten. Ik zal zo nu en dan wel een paar foto’s maken om jullie de vorderingen te laten zien.

Heart_quotes_2c

Jammer genoeg is er een foutje geslopen in het garenpakketje van Heart Quotes II. Door de snelheid waarmee het nog voor de beurs in Zwolle klaar moest zijn, heb ik er maar voor een patroontje kraaltjes bij gedaan, STOM! Mocht je nu op de beurs bij mij een garenpakketje hebben gekocht, mail me dan even je adresgegevens, dan stuur ik de ontbrekende kraaltjes naar je toe.

Dan nog even over de verloting, die loopt nog tot zondagavond. Maandag maak ik de winnaar bekend.

Tot zover een heel lang verhaal, ik hoop dat jullie het nieuwe uiterlijk van mijn weblog een beetje mooi vinden, ik ben er zelf wel blij mee. Vooral de “kop” vind ik wel erg mooi geworden, met alle oude advertenties van naaimachines en naaigaren. Ik pruts nog even verder, een heel fijn weekend!

comments: 12 »
maart 6, 2009 under Boeken, Borduren, Handwerken, NenneDesign

12 Responses to "Van alles en nog wat"

 • Carla Meysembourg schreef:

  Hallo Janet, ben blij te lezen dat het beter met je gaat en ik vind je weblog er heel mooi uitzien. Is zeker iets anders en heel mooi. Past heel goed bij jou.;-) groetjes Carla uit luxemburg.

 • Elza schreef:

  Gelukkig dat het weer een beetje beter met je gaat, sterkte met de verbouwing.
  Groeten ELza.

 • Gelukkig ben je weer ietsje beter!
  Sterkte met de verbouwingen, aan je blog (ziet er zeker OK uit) en aan de kamers.
  Wat een mooi borduurwerk laat je zien!
  Goe weekend!

 • Els schreef:

  Dag Janet, fijn dat het weer een beetje beter met je gaat.
  Je blog ziet er al heel leuk uit, vooral die oude plaatjes boven aan.
  Ook ik heb dat patroontje wat je gemaakt hebt, alleen was ik vergeten dat ik het had.
  Groetjes Els

 • Marion schreef:

  Hallo Janet.

  Fijn dat je aan de betere hand bent. Ziek het genoeg uit hoor anders blijf je zo kwakkelen.

  Je log ziet er heel mooi uit vooral de kleuren spreken mij erg aan en het is rustig.

  Bouw lekker nog even verder en ik wens je een fijn weekend toe.
  Groetjes van
  Marion

 • Corrie schreef:

  Janet de kop is helemaal “jij” past heel mooi bij de rest en nu maar hopen dat jouw eigen koppie ook weer helemaal mee gaat doen met het fitte leven. Wat leuk dat je nu ineens weer dat leuke borduurtje af gaat maken, zo gaat dat soms, je legt het weg en pas veel later vind je het ineens weer leuk om het af te maken.
  Lekker dat je je weer goed genoeg voelt om een fijn boek te lezen, ik ken ze niet, word er nioeuwdgierig van en dan nog lekker met je weblog bezig, ’t is net of je je huis aan het opknappen bent, alles een ander kleurtje, iets erbij, iets anders weg. Het is dus lente!!!

 • mirjam5787 schreef:

  Fijn dat je weer een beetje aan het opknappen bent.
  Mooi nieuw uiterlijk van je weblog en wat een prachtig borduurwerk!

  Mirjam

 • Ines schreef:

  Fijn dat je weer bent opgeknapt, ik zou nog wel rustig aan doen.
  Je vernieuwde blog ziet er leuk uit.

  Groetjes
  Ines

 • katrien schreef:

  Wat een mooi borduurwerkje.

 • susanne schreef:

  Fijn te lezen dat je weer opgeknapt bent. Succes met alle verbouwingen. Je blog ziet er in ieder geval al heel goed uit. De kamers zullen ook wel mooi worden.

  Groeten
  Susanne

 • willy schreef:

  Fijn dat het weer wat beter gaat.
  Mooi tussendoor borduurtje heb je gemaakt. Het is de tweede keer dat ik het deze week tegenkom. Steeds weer leuk om te bekijken.
  Je web-log is ook mooi geworden, vooral de kopfoto.

 • Janet schreef:

  Iedereen bedankt voor alle lieve complimenten voor het nieuwe uiterlijk van mijn weblog en mijn affe borduurwerkje.
  @Corrie, je moet echt eens een boek van haar lezen, ik kan ze zeker aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.