De winnaars, maart en de griep

98

Voor het Heart Quotes pakketje trok ik (via Random.org) nr. 98, degene die daar het dichtst bij in de buurt kwam was Marion met nr 88. Marion gefeliciteerd!

67_2

Voor het Beestenboel kaartjes patroon werd het nr. 67 en daar zat Anita, met nr.69, maar een klein stukje vanaf. Anita gefeliciteerd!

Willen jullie me jullie adressen even mailen dan komt het cadeautje zsm jullie kant op.

Baby_girl1Baby_boy1

Freebee_3_kleine_kleutertjes_geb

Ondanks dat nu ook hier de griep heeft toegeslagen, is het toch ook weer maart geworden en dus weer tijd voor een nieuwe aanbieding en freebee.
In de aanbieding deze maand zijn de schattige babyborduurtjes Baby Girl en Baby Boy. En natuurlijk hoort hier ook weer meteen een verloting bij! Dus reageer op dit berichtje en noem een cijfer tussen de 0 en 100, om kans te maken op één van deze patroontjes compleet met stof.

De 3 kleine kleutertjes freebee is er weer eentje uit de oude doos en past mooi bij de Groen knollenland freebee van de vorige maanden. Deze maand deel 1 en volgende maand deel 2.

Nu ga ik maar weer snel onder m’n dekentje op de bank, deze keer maar even goed uitzieken.

comments: 25 »
maart 2, 2009 under Freebees, Give Away, NenneDesign

25 Responses to "De winnaars, maart en de griep"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.