Een klein rood autootje en een Handwerktafereeltje

Telefoon_autootje_1a
Telefoon_autootje_1

Gistermiddag kwam mijn nichtje Isa nog eventjes langs en ze bracht 2 cadeautjes mee. Het eerste was een koekje in de vorm van een hart, wat ze op school had gebakken en wat ik natuurlijk meteen heb opgegeten, erg lekker! En het tweede cadeautje was dit schattige autootje! Zoals je kunt zien heeft het bling-bling wieldoppen en bling-bling koplampjes. het hangt nu aan mijn telefoon en zo heb ik dus altijd mijn kleine rode autootje bij me, handig he!
Toch hartstikke lief dat ik zomaar een cadeautje krijg, ik ben niet eens jarig, geslaagd of iets anders waarom ik een cadeautje zou moeten krijgen. Dankjewel lieve Isa voor de mooie verrassing!

Tafereeltje_2a

Zie hier mijn tweede “schilderij” van een handwerktafereeltje. Geen idee wie het heeft geschilderd, ik heb heel internet al afgezocht, maar niks kunnen vinden. Is er iemand die me iets meer kan vertellen?

Het is (denk ik) een moeder die aan het breien is en een dochter die over haar schouder meekijkt. Wie helpt me verder?

Tafereeltje_2

comments: 4 »

4 Responses to "Een klein rood autootje en een Handwerktafereeltje"

 • Corrie schreef:

  Isa vindt jou natuurlijk hardstikke lief en daarom krijg je zomaar een cadeautje. Wat een superleuk autootje en zulke koekjes zijn de lekkerste van de hele wereld.
  Ik heb al eerder voor je gezocht Janet, maar ook ik kan niets over dit schilderij vinden. Kun je niet een foto ervan naar een bekende veiligmeester sturen, die krijgen altijd zoveel onder ogen en herkennen het misschien meteen.

 • MariecusBruyn schreef:

  Ik heb geen idee… maar mooi vind ik het wel! Doet me denken aan mezelf toen ik als kind steeds bij mijn grootmoeder stond te kijken als ze aan het breien of haken was.
  En geschenkjes die krijg je voor jezelf, en niet voor een gelegenheid. Wist je dat nog niet? (knipoog)

 • Joke schreef:

  Hee Janet,wat ziet het er hier anders uit. Gezellig hoor!

 • Janet schreef:

  @CORRIE, dat is misschien wel een goed idee om een foto naar een veilingmeester te sturen.
  MARIECUSBRUYN, mooie herinnering is dat, ik zie ook zo weer mijn oma achter de naaimachine zitten, terwijl ze poppenkleertjes voor ons maakte. Mooi gezegd over de geschenkjes, je hebt helemaal gelijk.
  JOKE, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.