Naaidoos en nog een cadeautje!?

Naaidoos_12_2
Deze naaidoos bleek iets groter te zijn dan ik had gedacht. Op de foto leek hij toch echt kleiner dan toen de postbode de grote doos bracht en ik hem uitpakte …. hij is 40cm breed, 30cm diep en 14cm hoog!

Naaidoos_12a

Maar hij is wel mooi. De bekleding aan de buitenkant is een soort vinylachtig spul, zwart met mooie roze rozen. Op de deksel zitten kleine knopjes waar een dik nylongaren omheen is geregen.

Naaidoos_12b

Aan de zijkanten van de binnenkant zijn allemaal kleine “zakjes” gemaakt, ook weer van iets vinylachtigs. De bodem en de rest van de binnenkant is bekleed met een zacht bruin stofje.

Naaidoos_12c_2

Aan de binnenkant van het deksel zit een mooi speldenkussen. De scharnieren van het deksel zijn kapot en het kwastje dat aan het deksel hing, viel, jammer genoeg, helemaal uit elkaar bij het schoonmaken. Het voordeel aan een grote naaidoos is dat er iets meer in kan en je hem dus ook sneller kunt gebruiken, voor bijvoorbeeld één van de vele projecten waar je mee bezig bent …..

Cadeautje_annet_nap_1_2
Cadeautje_annet_nap_1a

Gister kreeg ik ineens nog een cadeautje! De postbode bracht een envelop met een mooie kaart en een heel mooi boekenleggertje, zo lief! Het patroontje is heel erg schattig met de mooie kleurtjes en de kleine bloemetjes. Ik heb het meteen in gebruik genomen.
Het cadeautje kwam van Annet Nap en ik vind het zo ontzettend leuk dat ze me zomaar een zelfgemaakt cadeautje stuurt, dankjewel lieve Annet!

4 Responses to "Naaidoos en nog een cadeautje!?"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.