Nog een paar fotootjes …

Mijn_kamer_090621_1

…. van mijn kamer, maar nu van de andere kant. Dit is mijn naai/quilt/borduur/en wat dies meer zij hoekje. Een beetje moeilijk foto’s maken wanneer de zon zo fijn naar binnen schijnt, maar je kunt de foto’s vergroten door erop te klikken en misschien wordt het dan wat duidelijker. Op mijn werktafel zie je veel van mijn garenkastjes, die een beetje oneerbiedig op elkaar gestapeld zijn, maar ze hebben allemaal een plekje en veel van de kastjes heb ik ook in gebruik. Ik laat ze allemaal nog eens van dichtbij zien, met inhoud natuurlijk.
Mijn_kamer_090621_2

Op deze foto zie je heel mooi hoe mijn groene uitzicht er uitziet, al was het niet helemaal de bedoeling om daar een foto van te maken. Maar mijn fototoestel had iets anders in gedachten en stelde scherp op mijn uitzicht. Zoals je ook kunt zien hangen er voor deze raampjes nog geen geborduurde gordijntjes, die zijn nog in de maak.

Mijn_kamer_090621_4

Mijn_kamer_090621_3

Hier zie je nog een ander hoekje met 2 kleine kastjes. Het eerste is eigenlijk een klein vitrine om ergens neer te leggen en mooie dingetjes in te doen. Maar ik heb er plankjes in gemaakt en er een soort vitrinekastje van gemaakt. Heerlijk om dit soort kastjes inĀ  te richten met allemaal oude naaispulletjes.
Mijn_kamer_090621_5

Dit kastje heb ik een keertje bij de kringloop gekocht, het was donkerbruin en niet echt heel bijzonder. Maar met wat witte verf lijkt het ineens heel anders. In dit kastje heb ik allemaal oude (gehaakte) kantjes, bandjes en kleedjes gedaan en zo is het een heel romantisch kastje geworden.
Tot zover weer een stukje van mijn kamer, de rondleiding is nu wel bijna compleet.

comments: 11 »
juni 24, 2009 under Huis en Tuin

11 Responses to "Nog een paar fotootjes …"

 • theda schreef:

  Wat netjes allemaal! Wat is het bij mij dan een rommeltje:-)
  Ik zie dat je ook oude kantjes bewaart, ik heb nog gehaakte inzetstukjes voor kussenslopen van mijn moeder (van voor de oorlog), wie weet wat ik je nog eens stuur, maar voorlopig nog niet.

 • willy schreef:

  Je kamer ziet er heel gezellig uit. Het zal er heerlijk werken zijn nu alle spulletjes een mooie plek hebben.

 • Ines schreef:

  Gezellig zo met al je spulletjes om je heen.

  Groetjes
  Ines

 • eva schreef:

  Dat ziet er gewoon gezellig en creatief uit!
  gr eva

 • astridvanbeers schreef:

  Ziet er heel gezellig uit allemaal. En zo netjes. Nu nog een paar foto’s als er gewerkt wordt aan de tafel!

 • Anke schreef:

  Wat een heerlijke plek om te werken. Met al die mooie spullen om je heen komt de inspiratie van zelf.
  groeten Anke

 • Joke schreef:

  Je hebt een prachtig kamer Janet! En die schatkastjes-kistjes vind ik helemaal geweldig!

 • Janet schreef:

  @Bedankt voor alle complimenten en dat het zo netjes is komt omdat ik het net allemaal heb opgeruimt en ingericht. Wacht maar tot ik bezig ga dan is het binnen no time een grote rotzooi!

 • Cobie R schreef:

  Wat is dit leuk om naar te kijken , voor al dat kastje met kant , ik heb ook best veel oud kant en ga dit ook in een kastje doen , sorry ik ga je na apen en wat ziet het er bij jou leuk uit , heel gezellig , ik zal ook eens foto,s op mijn web zetten als ik tijd heb , groetjes Cobie R

 • Mama Monique schreef:

  Wat een heerlijke ruime ruimte! En wat een prachtige opbergvakken heb je zo bij je werktafel staan. Daar zal menigeen een tikkeltje jaloers op zijn ;o)

 • Janet schreef:

  @COBIE R, aap me maar lekker na hoor, ik krijg ook de leukste ideeën van anderen!
  MAMA MONIQUE, ik kan er ook heel erg van genieten en het is hartstikke handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.