Tjerk

Quiltje_tjerk_1b

Alweer een tijdje geleden, op 11 mei, werd een klein lief jongetje geboren en zijn naam is Tjerk. Hier zie je z’n mooie geboortekaartje wat getekend is door zijn lieve moedertje Sonja.

Quiltje_tjerk_1c

Ze maakt de mooiste dingen en wat is er nu mooier dan om zelf het geboortekaartje van je zoon te kunnen maken. Voor hun eerste kindje, Silke, heeft ze ook een prachtig kaartje gemaakt, kijk hier maar eens.Quiltje_tjerk_1_2

Voor dit lieve jongetje maakt ik dit kleine quiltje, wat ik i.p.v. een kaartje naar hem toestuurde. Afgelopen week zou ik hem dan eindelijk in het echie gaan bekijken, maar kreeg toen een telefoontje van zijn moeder. Kleine Tjerk lag in het ziekenhuis, hij had erg hoge koorts en was heel ziek. Ze dachten aan een virus.

Quiltje_tjerk_1a_2

Gelukkig kreeg ik vrijdag een berichtje dat hij weer lekker thuis in z’n eigen bedje lag en dat hij alweer een heel stuk was opgeknapt. Wat kun je dan al wat meemaken in je korte leventje. Binnenkort ga ik hem dan toch echt bewonderen, maar voor nu wens ik hem nog heel veel beterschap.

comments: 5 »

5 Responses to "Tjerk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.