Juli/augustus

Alles_voor_het_wiegekind

In de zomermaanden doe ik het met NenneDesign ook lekker rustig aan en daarom zijn ook de aanbieding en de freebee voor 2 maanden.
De aanbieding is deze maand het patroon “Alles voor het wiegekind” een schattig patroontje met allemaal lieve ouderwetse babykleertjes.
De freebee is deel 3 van de aankleedbeer, nog 1 deeltje te gaan en dan is het patroontje compleet.

Dit vieze vochtige weer is, door mijn ziekte, voor mij een uitputtingsslag en er komt me dan ook niet veel uit de handen. Daardoor kom ik wel weer veel toe aan lezen en dat vind ik toch ook wel erg fijn, ik heb hiermee n.l. nogal een achterstand, er ligt nog een mooie stapel boeken en tijdschriften die echt nodig gelezen moeten worden, dus daar duik ik nu weer tussen.

Fijne dag!

comments: 3 »

3 Responses to "Juli/augustus"

 • Loeki schreef:

  Een hele niet te warme zomer gewenst met heel veel nieuwe ideeen die je op doet aan de rand van je zwembad onder de parasol.Of aan de rand van je voetebadje.
  Groetjes Loeki

 • Corrie schreef:

  De heerlijke gebakjes zullen wel op zijn Janet, maar wat een feest om te weten dat het al 7 jaar goed gaat met je gezondheid en die vermoeidheid is hopelijk snel over nu je behandelt wordt aan je kies. Wat ontzettend sneu voor kleine Tjerk om al zo snel in het ziekenhuis te belanden, maar nu mag hij heerlijk naar je lieve quiltje kijken vanuit zijn eigen bedje.
  Je kamer ziet er geweldig mooi uit en ik vind die kastjes helemaal niet zomaar op elkaar gestapeld, hier teken ik voor hoor!
  Je “Wiegekind Sampler” is een plaatje! Wat een schattig patroon en een héél bekend boekje voor mij, wat mooi dat je je zo hebt laten inspireren.
  Geniet van de rust die je wel móet houden met deze warmte, is hier net zo en we maken er maar het beste van.
  Lieve groet van Corrie

 • Janet schreef:

  @LOEKI, dankjewel! Het zal wel een voetebadje worden, maar dat geeft niks, heerlijk rustig aan doen, dat is mijn voornemen. Jij ook een fijne zomer!
  CORRIE,dankjwel voor al je lieve woorden, ik had nog een gebakje voor je bewaard wnat ik wist dat je nog langs zou komen. Ik hoop dat jij de warme dagen ook wat goed doorgekomen bent, gelukkig wordt het nu wat minder warm en kunnen we weer wat doen. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.