Weer in de etalage!

En zo nam ik vorige week afscheid van mijn borduurwerkjes van de Franse kamertjes … ze gingen, goed ingepakt, in een doos op weg naar Broderie au fil du temps in Strasbourg. Ik heb ze speciaal gemaakt voor deze leuke winkel en de Franse patronen zijn ook alleen daar te koop. De Engelse versie Rooms vind je bij mij.

Gister mailde Paula me een foto van de deurschildjes, ze had ze in de etalage gezet! Een week geleden stond ik er ook al en nu sta ik alweer in de etalage, geweldig! Ik vind het zo hartstikke leuk om mijn borduurtjes daar te zien staan, soms wel erg onwerkelijk …. maar wel errug leuk!

comments: 3 »
november 30, 2011 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

3 Responses to "Weer in de etalage!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.