December ’11/januari ’12

De winnaars van de winterse huisjes zijn geworden: Marja Voortman en Aafke, beide van harte gefeliciteerd! Jullie kunnen via Contact je adresgegevens doorgeven en ook je voorkeur als je die hebt,zo niet dan doe ik ienemienemutte.

En nu meteen door met de maandaanbieding voor december en januari, deze keer voor 2 maanden, doe ik na de drukke dagen even rustig aan.

Mister Snowman

Mister Snowman vond ik voor deze wintermaanden wel een toepasselijke aanbieding, incl. hartvormige glazen kralen en 2 kraaltjes voor de ogen, kost hij deze maanden maar € 3,95 i.p.v. €5,95!
Het borduurlinnen is er los bij te bestellen.
En natuurlijk is hoort daar een Give Away bij!
Reageer tot donderdagavond 8 december op dit berichtje en als je geluk hebt zie je vrijdag je naam op mijn weblog verschijnen, succes!

 

En dan nog de freebee, dat is het laatste deel van “Love is in the air“. Volgens mij heb ik nu alles gehad, maar ben ik iets vergeten dan hoor ik het graag!

comments: 17 »
december 1, 2011 under Borduren, Freebees, Give Away, Handwerken, NenneDesign

17 Responses to "December ’11/januari ’12"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.