Mooi cadeau

Cadeau Pamela notebook a

De laatste weken ging mijn vader weer niet lekker. Het wachten was met smart op het resetten van zijn hart i.v.m. hartritmestoornissen, maar dat kon niet eerder dan dat zijn bloedwaardes een aantal weken achter elkaar stabiel waren. En dat wilde maar steeds niet lukken.

Vorige week kreeg hij nog een extra klap van een nieuwe slaappil die iets te goed z’n werk deed waardoor hij totaal van de wereld was, dus zorgen alom.

Hoe mooi is het dan dat precies op dát moment een pakketje op de deurmat ligt met je naam erop…..

Uit dat pakketje kwam deze prachtige Notebook omslag, helemaal met de hand gemaakt door lieve Pamela. Ze had in dit berichtje gelezen hoe mooi ik de Midori notebooks vind, maar dat ze wel wat prijzig waren. Dus maakte ze een speciaal voor mij van vilt.

Ik heb van Pamela al vaker hele mooie handgemaakte dingen gekregen, stuk voor stuk even prachtig, maar hier werd ik meteen verliefd op en ik ga hem zeker gebruiken! Ik bleef maar naar de schattige viooltjes kijken, zo lief.

Dankje-dankje-dankjewel lieve Pamela, voor dit prachtige cadeau met een hele mooie timing!

Ondertussen kon bij mijn vader gelukkig het resetten gister doorgaan en we hopen dat hij daarvan een stuk gaat opknappen. Nog even afwachten maar we hebben goede hoop!

Cadeau Pamela notebook b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.