Iets nieuws van NenneDesign en een iets andere Give Away

ekening I believe in Angels

In dit berichtje schreef ik over mijn tekeningen en die tekeningen hebben nu een handwerk-staartje gekregen.

Op de foto hierboven zie je een van de tekeningen waar het om gaat, hij of zij is nu veranderd in het stitchery patroontje hieronder.

NenneDesign Stitchery I believe in angels

Ingelijst in een oude borduurring is het zo lief! En ook zo leuk om als cadeautje aan een speciaal iemand te geven. En dat heb ik dus ook gedaan. Op de foto hieronder zie je het cadeautje met een zelfgemaakte kaart en ook nog een garenring met hetzelfde engeltje maar dan gemaakt met krimp plastic. Daarbij bleef alleen het haar wat hoog, maar dat lijkt ook wel weer grappig

Cadeau Pamela Stitchery

Dit patroontje, het is een pdf, vind je vanaf vandaag hier in mijn webwinkel.

De kleuren zijn van DMC en het is geborduurd met stiksteekjes. Op het patroon vind je ook uitleg met foto’s over hoe je het borduurwerkje kunt inlijsten en afwerken in een borduurring.

Maar dit patroontje
“I Believe in Angels”
is ook de rest van de maand augustus de

GIVE AWAY!

Deze Give Away is speciaal voor mijn webloglezers en het werkt zo:

Vind je het leuk om het patroontje
“I Believe in Angels” cadeau te krijgen,
laat dan een reactie achter op dit berichtje en vertel daarin waarom je het patroontje zou willen ontvangen, of voor wie je het engeltje zou willen maken, of je eigen verhaal over engelen, het maakt niet uit, wat je maar kwijt wilt.

(Als je je verhaal om wat voor reden dan ook niet hier kwijt wilt, mag je me ook via contact een berichtje sturen.
En als je je verhaal helemaal niet kwijt wilt maar toch graag het patroon wilt ontvangen, laat dan gewoon een reactie achter, ik hoef natuurlijk ook niet alles te weten )

En dan komt het leuke, ik ga geen patroon verloten maar ….. iedereen die een reactie achterlaat krijgt van mij het patroon toe gemaild!

Deze Give Away eindigt op 31 augustus a.s. om middernacht.

Tot zover over het patroon “I Believe in Angels”er is n.l. nog een stitchery patroontje nieuw in de webwinkel.

Tekening Flower Girl

En dat is het patroontje “Flower Girl” gemaakt van de tekening hierboven. Hieronder zie je de stitchery van het schattige bloemen meisje en je vind het hier als pdf.

Ook hierbij zijn de kleuren van DMC. De gebruikte steken zijn stiksteek, platsteek, kettingsteek en Franse knoopjes. En ook op dit patroon vind je een uitleg met foto’s over hoe je het borduurwerkje kunt inlijsten en afwerken in een borduurring.

Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van de nieuwste aanwinsten voor NenneDesign.
Ik vond het erg leuk om ze te maken!

NenneDesign Stitchery Flower Girl

21 Responses to "Iets nieuws van NenneDesign en een iets andere Give Away"

 • carol schreef:

  ik hou erg van engelen sowieso
  deze zou ik willen maken voor mijn bonusdochter die borstkanker heeft.

  • Nenne schreef:

   Och Carol, dat is triest….. maar wat klinkt bonusdochter mooi en speciaal. Fijn dat je dit beschermengeltje voor haar kunt maken en ik wens jullie heel veel sterkte en gezondheid toe. Het engeltje komt nu naar je toe gevlogen.
   Lieve groetjes Janet

 • Brigit schreef:

  Oh, wat kunstig dat je zo’n mooie tekening hebt kunnen omzetten in een patroon, gefeliciteerd hoor!!

  ik zou het patroontje willen borduren voor mijn dochter, die al geruime tijd behoorlijk in de put zit; zij kan een beschermengel wel gebruiken nu!!!

  Bedankt hoor!

 • Margo schreef:

  Wat een mooie patronen. Prachtig dat u de tekeningen kunt omzetten in borduurpatronen. Een aanwinst voor de borduurwereld.

  Het engeltje zou ik willen borduren voor mijn vriendin, ze kan wel een beschermengeltje gebruiken voor de zware tijd waar in ze zit.

  Groetjes en veel borduurplezier, Margo

  • Nenne schreef:

   Dankjewel voor je mooie compliment Margo!
   Het engeltje is naar je onderweg, ik hoop dat ze je vriendin een beetje kan helpen.
   Lieve groetjes Janet

   • Margo schreef:

    Bedankt voor het mooie patroon. Zal mijn vriendin zeker blij mee zijn. Bedankt voor de hulp in de vorm van deze beschermengel.

    Groetjes en veel borduurplezier, Margo

 • Toke Hazendonk schreef:

  Ik zou hem graag willen maken voor mijn zussen, die beide borstkanker hebben

  • Nenne schreef:

   Jeetje Toke, dat is niet niks, ook voor jou niet lijkt me. Ontzettend veel sterkte voor jou en je zussen en ik wens jullie alle goeds. Het engeltje vliegt nu uit en ik hoop dat ze wat moois meebrengt.
   Lieve groetjes Janet

 • karin schreef:

  Engelen, bijzondere wezens,onwerkelijk met vleugeltjes. In je dromen kun je als engel overal naartoe. Als ik vragen heb, steek ik altijd een kaarsje op en vraag aan de engelen hulp. dit klinkt een beetje zweverig maar thats me!!! Ik spaar ze, een vitrine kast vol engeltjes, Achter ieder engeltje zit een verhaal of een reis, dat maakt mijn verzameling uniek. Een geborduurde engel is er nog niet te vinden in mijn verzameling, ze zijn prachtig.

 • Maija schreef:

  Ik zou ze maken voor mijn 3 collegae. Altijd staan ze klaar als ik door mantelzorg voor mijn dochter diensten moet wisselen.

 • Beerta Bosch schreef:

  Al jaren ben ik een liefhebster van jouw patronen. Daarom wil ik ook iets van deze nieuwe richting winnen. Ik zou het willen maken voor mijn moeder (94) die geen engel is maar het wel graag zou willen zijn. Hartelijke groeten, Beerta

 • evelyne schreef:

  wat een leuk patroontje! en sinds ik kinderen heb geloof ik wel in beschermengels …… al enkele keren zijn kinderen toch ergens goed doorgekomen waar het veel erger had kunnen zijn ……. dan zeg ik ” jullie beshermengel deed zijn werk “………

 • marietje schreef:

  wat mooi! mag ik deze ook voor mijzelf aanvragen? Ik kan nu eigenlijk wel een lief engeltje gebruiken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.