Mei

NenneDesign Bienvenue-Welcome

Na een bere gezellige koninginnennacht en kroningsdag gaan we weer over tot de orde van de dag, de aanbieding en freebee van mei, met daarbij natuurlijk een GIVE AWAY van de aanbieding!

Hier boven zie je de maandaanbieding, het is het patroon Bienvenue/Welcome. Dit lieve patroontje is Tweetalig, je kunt dus kiezen of je het in Engels of Frans gaat borduren.

Op de foto zie je ook 2 voorbeelden van verschillende kleuren, beide zijn DMC. Maar voel je vrij om het in iedere mogelijke kleur te borduren, alles is mogelijk.
Bij het patroon is het borduurlinnen te bestellen wat gebruikt is in deze voorbeelden.

GIVE AWAY

Wil je kans maken om dit patroon gratis in je brievenbus te krijgen, reageer dan op dit berichtje door onder dit bericht op het cijfer achter “Comments” te klikken (zie afbeelding) liever niet per mail, dan loopt mijn trekking in het 100

Comments

Je kunt meedoen tot woensdag 8 mei middernacht, donderdag maak ik de winnaar bekend, succes!

Hieronder zie je nog de freebee van Mei, het is weer een mooie kaart, download hem door op de pdf link te klikken.

Kaart 2.pdf

Kaart 2

En ik ben nog 1 keer zo brutaal om te vragen of jullieĀ HIER op mijn Bloemenengeltje willen stemmen. Het kan nog tot vrijdag 3 mei 14:00 en het is heel spannend!
Dankjewel!

 

12 Responses to "Mei"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.