Dagje te laat ….

Naam Tineke

…. maar hier dan toch de winnaar van de maand mei. Zoals je hierboven al ziet is het Tineke geworden, van harte gefeliciteerd! Mail je me even je adresgegevens dan komt het patroon z.s.m. naar je toe.

En voor iedereen die graag dit prinsessen patroontje wil borduren en als bedankje voor het meedoen aan deze Give Away, hieronder vind je het patroon in pdf.

Voorjaar 3.pdf

Gister op Hemelvaartsdag heb ik precies gedaan wat je op Hemelvaartsdag hoort te doen, ik ben naar een tuincentrum geweest

Moestuin 130506

Vorig jaar is ons volkstuintje niet doorgegaan dus dit jaar doen we het even heel anders. We hebben een aantal bakken in onze, niet al te grote, achtertuin gemaakt volgens het principe van Jelle’s Makkelijke Moestuin, speciale MM mix gemaakt, zaadjes gezaaid en nu kan er niks meer mis gaan …. hopen we …. Als alles goed gaat, hebben we over een aantal weken een leuk oogstje doperwten, boontjes, komkommers, bietjes enz. enz. en 1 bloemkool

Mijn oude aardbeienplant heeft deze winter niet meer overleefd, dus heb ik een nieuwe gekocht en die heeft natuurlijk nu al aardbeien. Hele mooie rooie, zoete, sappige aardbeitjes. Maar dat ik niet de enige ben die ze lekker vindt, daar kwam ik al snel achter. Een vrouwtjes merel zat er heerlijk van te smikkelen en ze ging er zelfs mee door toen ik op 2 meter afstand van haar stond, zo lekker zijn ze dus. Ik hoop dat ze toch nog een paar voor mij overlaat, zodat ik binnenkort nog kan genieten van een fijn beschuitje met aardbeien!

Moestuin 130509 Aardbei

One Response to "Dagje te laat …."

  • Noor schreef:

    Wat is het inspirerend om over de site van Jelle te zwerven, leuke tips en misschien ga ik binnenkort ook eens zo’n bak maken/aanschaffen.
    warme groet, Noor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.