De eerste winnaar op mijn nieuwe weblog!

En dat is geworden: Noor! Van harte gefeliciteerd. Mail me even je adresgegevens, dit kan onder het tabblad “contact” hierboven. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt.

Er schiet me nu ook nog te binnen dat ik eerder ook al een give away heb gedaan. Het ging om dit bericht, “Spread the Word”. Alle 5 mensen die daarop gereageerd hebben mogen uit de uitverkoop hoek op NenneDesign.nl een patroon uitzoeken. Het zijn Petra, Beerta Bosch, Joke, Sonjaz en MarianneD. Neem even een kijkje en laat me via “contact” maar weten wat je keus is en je adresgegevens natuurlijk. Heel erg bedankt voor het bekendmaken van mijn nieuwe weblog!

De laatste week was het hier weer een beetje rustig, dat had alles te maken met een vreselijke verwennerij. Ik mocht n.l. nog een weekje op vakantie naar de Elzas en had daar o.a. een heel bijzonder dagje …. Meer hierover vertel ik later deze week!

comments: 3 »
november 7, 2011 under Borduren, Eropuit, Give Away, Handwerken, NenneDesign

3 Responses to "De eerste winnaar op mijn nieuwe weblog!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.