Weblogs

Gelukkig komen er steeds meer webstreepjeloggers met een nieuwe weblog, maar jammer genoeg zijn ze nog niet allemaal even makkelijk te vinden.
Want hoe bereik je weer al je webloglezers als je het niet op je oude weblog kunt vermelden? Op de ouderwetse manier dan maar:
“Zegt het voort, zegt het voort!”

Bij Jookies, die gelukkig ook weer met een nieuwe weblog online is, zag ik het goede idee van een give away, Joke verloot 5 kaartjes voor de Handwerkdagen in Vijfhuizen.
Ik verloot 5 patronen naar keuze uit de uitverkoop hoek van NenneDesign.nl.
Dus als je op je eigen weblog of site laat weten waar mijn nieuwe weblog te vinden is en je even een reactie achterlaat op dit berichtje met daarin de link van jouw weblog of site, dan maak je kans op 1 van de 5 patronen.

In de linker kolom onder “weblogs” vind je al de linkjes naar de nieuwe blogs van Bobbin, Supergoof en Jookies. Ik hoop dat op deze manier straks iedereen weer z’n vertrouwde blogs kan vinden en volgen!

comments: 5 »
oktober 9, 2011 under Give Away, NenneDesign

5 Responses to "Weblogs"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.