Vakantie Frankrijk

Halverwege september zijn we nog een weekje naar de Elzas in Frankrijk geweest, naar hetzelfde plekje als vorig jaar, Pfaffenbronn. Ook in dezelfde week als vorig jaar en dat had wel erg veel te maken met de mooie handwerkbeurs “Carrefour du Patchwork Européen” in St Marie aux Mines. Ook dit jaar keek ik weer mijn ogen uit en heb natuurlijk ook weer wat gekocht …. kan het niet laten, veel teveel moois! Op de foto zie je ook nog het standje van CrownStitches, leuk om Liezbeth, Nel en Ferdinant weer eens te zien.

Verder nog een heerlijke week gehad en weer heel veel moois gezien en heerlijk genoten van de rust, de mooie natuur en het heerlijke weer.

En natuurlijk, niet te vergeten, van de lekkere hapjes, want die zijn daar veel. Natuurlijk moest er weer flammkuchen gegeten worden en ook kwam onze lieve buurvrouw Monique ons zo nu en dan iets lekkers brengen, zoals walnoot brownies, heerlijk …. Als we een stukje gingen wandelen, plukten we onderweg een appeltje, een peertje of een pruimpje van de boom, het was net snoepgoed. Er ging ook wat van dat lekkers mee naar huis. De walnoten liggen nog te drogen, maar met een maandje veranderen ze ook in brownies, ik heb het recept gekregen van Monique.


En dan was daar nog ons gezellige bezoekje aan het mooie winkeltje van Paula en Claudine in Strasbourg, Broderie au Fil du Temps. Erg leuk om daar eens een kijkje te kunnen nemen en ook een mandje met mijn patronen te zien staan! Aan de muur hingen een paar voorbeelden van Welcome home, 3 Sweet homes en Every house. Claudine liet me nog de Franse versie van Oh Denneboom zien die ze had geborduurd op zwart aïda, leuk hè!

Al met al weer een heerlijke week op een speciaal plekje …

comments: 0 »
oktober 7, 2011 under Eropuit, Handwerken, NenneDesign, Wolken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.