Winnaar april

Naam Marga

Marga is deze maand de winnaar van de maandaanbieding! Gefeliciteerd Marga en ik hoop dat je veel plezier zult beleven met het patroontje Loving Home. Als je me via Contact even je adresgegevens doorgeeft komt het patroontje z.s.m. naar je toe!

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en de mooie complimenten!
Het bovenstaande patroontje kun je hieronder als pdf downloaden.

Voorjaar 2.pdf

Sinds afgelopen weekend heb ik ook een Etsy shop.

Hier vind je mijn haakpatronen in het Nederlands en het Engels. Het is nog een heel werk om de patronen in het Engels te vertalen, de beschrijvingen e.d. zijn heel anders dan in het Nederlands. Ik heb er nu 2 klaar en die staan in mijn Etsy winkeltje.

Heerlijk om te zien hoeveel creatieve mensen er zijn over de hele wereld, ik kreeg zelfs al een berichtje van iemand uit Rusland!

En dan kreeg ik ook nog een leuke foto van Els de Man. Ze is druk bezig met het haken van Dromertjes en ze heeft er zelfs eentje gemaakt met een muizekopje. Ze noemt haar `Mama muis met tasje`, schattig hè!

Mocht je zelf leuke foto´s hebben van gehaakte patroontjes van NenneDesign dan zijn ze van harte welkom!

Dromertje muis Els de Man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.