Nieuw haakpatroon Knijntje!

NenneDesign Haakpatroon Knijntje

Vanaf vandaag in de webwinkel mijn nieuwste haakpatroontje “Knijntje“!

Het lieve Knijntje heeft beweegbare armpjes en beentjes die met knoopjes aan het lijfje zijn vastgemaakt. Het staat heel schattig en hierdoor kan hij zitten en staan. Hij is staand zo’n 20cm groot.

Ik ben er zelf helemaal blij mee, vind het zo’n poppie geworden ♥

In dit berichtje schreef ik hoe ik mijn best doe om het patroon zo duidelijk mogelijk te maken. Ik ontwerp al een paar jaar borduurpatronen maar nog maar erg kort haakpatronen, dus daar ben ik nog wat onzeker over.
Maar gelukkig krijg ik dan dit lieve mailtje van Els de Man, wat een groot gedeelte van de twijfels weg neemt:

Beste Janet,
vr.29 mrt. heb ik het patroon van Dromertje besteld en heb dit di. 2 april per mail binnengekregen. Dank je wel voor de snelle levering. Ik ben direct aan de slag gegaan, het patroon is prima beschreven en het resultaat geweldig. Dromertje is bijna af. Ik denk dat ik meerdere Dromertjes zal(moeten) haken want ik heb veel fans voor zulke creaties.
Ik hoop nog meer van jouw patronen te kunnen gebruiken want dit werkt leuk en prettig.

Hartelijke Groet
Els

Ik ben heel blij om dit te horen, dankjewel Els!
Er zijn al aardig wat patroontjes verkocht van het Bloemen Engeltje en het Dromertje en ik heb gelukkig nog geen klachten gehad. Maar het is wel erg leuk om zo’n positief mailtje te krijgen.

Nog even over het per mail verzenden van de patronen. Dit gebeurt meteen nadat de betaling is bijgeschreven op mijn rekening.
Maar in het weekend en op feestdagen vinden er geen boekingen plaats bij de bank, dit wordt gedaan op de eerstvolgende werkdag. Ik zie ook dan pas de betaling op mijn rekening verschijnen en kan, jammer genoeg, ook dan pas het patroon mailen.

Ik hoop dat jullie mijn Knijntje leuk vinden.
Hieronder zie je nog een voorbeeld van een Knijntje in een andere kleur.
Ik moet steeds lachen als ik ze met z’n tweetjes zie

NenneDesign Haakpatroon Knijntjes

3 Responses to "Nieuw haakpatroon Knijntje!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.