November, Give Away en een beetje stil

Each day

Het is alweer een paar dagen november en je vraagt je misschien af waar de nieuwe maandaanbieding, give away en freebee blijven….

Een tijdje geleden heb ik mijn schouder met een domme actie verdraaid, ik heb er eerst een tijdje mee rondgelopen maar de pijn ging maar niet weg.
Toen een afspraak gemaakt bij een Osteopaat waar bleek dat ik mijn bicepspees uit zijn goot had gedraaid. Ze heeft hem er weer netjes ingelegd…. Daarna heb ik er, door weer een domme actie, opnieuw een rare draai mee gemaakt ….

Gister weer naar de Osteopaat geweest en gelukkig kon ze me vertellen dat hij er hoogstwaarschijnlijk nog netjes inzit, maar dat ik mijn schouder wel rust moet gunnen.

Ik merk bij het computeren dat de pijn toeneemt en beperk dat dan ook tot het minimum, vandaar o.a. de stilte op mijn weblog.
Maar ook kost een weblog bijhouden vrij veel tijd en het werd voor mijn gevoel bijna een “moeten”.
De tijd die ik achter de PC doorbracht, besteed ik nu aan lekker handwerken, lezen, koffie drinken met vriendinnen en andere leuke dingen. En dit alles is een stuk minder vermoeiend en ook heel erg leuk!

Waar ik wel heel blij om ben is dat ik met handwerken geen last heb van mijn schouder en ik dus ook rustig mag gaan zitten haken of borduren!
Maar zoals je misschien uit mijn verhaal al begrijpt heb ik het bloggen op een laag pitje gezet en ik denk dat het nog wel een tijdje zo blijft. Het bevalt me heel goed om wat minder achter de pc te zitten.
Maar ik blijf er wel hoor en zal zeker zo nu en dan blogjes gaan schrijven en dingen laten zien die ik gemaakt heb of gewoon mooi vind, want dat kan ook heel erg leuk zijn.

Maar even terugkomend op het feit dat het alweer november is.
Ik heb besloten om de maandaanbieding van oktober met een maand te verlengen en ik ga gewoon nog een GIVE AWAY doen van het lieve Bloemen Engeltje!

Om mee te doen reageer je op dit berichtje, dit kan door op het cijfer achter “comments” te klikken, onderaan dit bericht.

Je kunt meedoen tot dinsdag 12 november middernacht, woensdag maak ik dan de winnaar bekend.

De freebee sla ik deze maand over, ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.

Fijne dag!

7 Responses to "November, Give Away en een beetje stil"

 • Quilt Qebbel schreef:

  Hallo,
  Helemaal gelijk, gezondheid en leuke dingen (blijven) doen is belangrijker dan je verplicht voelen om een blogje te schrijven. Ik wens je van harte beterschap en geniet van je handwerken.
  Groet van Maria.

 • Theda schreef:

  Ik dacht al dat er wat bijzonders was, maar gelukkig het is lastig maar heeft niets met je MS van doen. Ja ongemerkt wordt de tijd achter computer meer en meer. En eigenlijk is handwerken leuker dan de PC.
  Heel veel beterschap en ik doe graag nog een keer mee.

 • evelyne schreef:

  ik wens je een spoedig herstel ! en graag waag ik een kansje voor het patroontje

 • gerda mulder schreef:

  Ik miste je gezellige berichtjes al een poosje. Gelukkig is er niets ernstigs aan de hand maar het is natuurlijk knap lastig.
  Geniet van je handwerkjes en hopelijk duurt het niet al te lang voor je weer hersteld bent. Geef Kereltje maar een aai, hij is vast een troost voor je.

 • marietje schreef:

  Jeetje meid, het zit je ook niet mee. Gelukkig dat je wel nog lekker je hobby’s kunt doen zodat je even kunt ontspannen. Logisch dat je blog nu wat stiller is, vind ik niet erg om de simpele reden dat ik dan weet dat jij je aan de regels houd (lolzz).

  Doe rustig aan, de rest komt vanzelf weer!

  Dikke knuffel

 • beerta bosch schreef:

  gelukkig kan je nog wel handwerken. een pc is verslavend en een tijdslurper. ik denk ook wel eens dat ik al die tijd die ik achter de computer doorbreng veel beter kan gebruiken. maar er zijn zoveel leuke en inspirerende dingen te zien. heel veel sterkte met je schouder. hartelijke groeten, beerta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.