Nog heel eventjes Sinterklaas

Sint_cadeautjes_2009_1

Nog heel eventjes over Sinterklaas. Ik wilde n.l. ook nog even de cadeautjes laten zien die ik voor mijn moeder en mijn zus heb gemaakt. Het zijn 2 lieve winterstelletjes en ze staan knusjes tegen elkaar aan. Ik noem ze maar Noël en Juletje. Je kunt trouwens alle foto’s aanklikken voor een vergroting.
Het rood met witte stelletje op de bovenste foto was voor mijn moeder en het zwart met witte stelletje op de foto hieronder was voor mijn zus. Ik mag het niet zeggen, maar ze zijn zo schattig geworden, ik was gewoon trots op mezelf! Ik vind het altijd erg leuk om nog iets te maken voor Sinterklaas/Kerst. Vorig jaar maakte ik 2 lapjeskransen (patroon van Bep) en het jaar daarvoor een stitchery met een mooie tekst van Charles Dickens.
Ik heb voor mezelf ook nog zo’n lief setje gemaakt, maar dat laat ik later nog eens zien. De kerststemming begint al aardig te komen, ik denk dat ik straks maar een kerstboom ga halen!

Sint_cadeautjes_2009_1a

12 Responses to "Nog heel eventjes Sinterklaas"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.