Dickens

Dickens_1_1

De dagen voor Sinterklaas ben ik nog druk bezig geweest met een kadootje voor mijn moeder en mijn zus. Op het laatste moment vond ik nog een leuk stitchery patroontje, met een mooie uitspraak van Scrooge.
Mijn zus heeft haar kerstversiering in zwart/wit dus heb ik voor haar het hele patroontje met zwart geborduurd. Voor het borduurwerkje voor mijn moeder heb ik 3 kleuren Belle Soie, zijden garen van Crescent Colors, gebruikt.
Stitchery is ontzettend leuk om te doen. Voor mezelf ben ik ook nog met iets bezig voor de kerst, maar dat laat ik later nog eens zien.

Dickens_2_1

comments: 5 »
december 11, 2007 under Borduren, Cadeautjes, Handwerken

5 Responses to "Dickens"

 • Maya schreef:

  Wat een schatje! mooi garen ook!

  ******************************************

  Ja mooi hé. En het borduurd ook heerlijk. Zeker een aanrader!

 • Mary schreef:

  super cadeautjes !!!!!!!!!!!!

 • Les schreef:

  Wat een super cadeau zeg! Erg mooi gemaakt en ook erg leuk voor kerstmis (en ook na kerstmis!). Ze zullen er vast ontzettend blij mee zijn! Mooi citaat ook… Ook erg leuk dat je zus alles in zwart wit heeft voor kerst, echt heel anders en modern, lijkt me erg leuk! Nou hopelijk zijn ze er heel erg blij mee, ik zou niet weten waarom niet eigenlijk! Liefs Les

  ******************************************

  Er is niks zo fijn met kerstmis als Dickens, dat geeft mij altijd meteen het kerstgevoel. Volgens mij waren ze er wel blij mee!
  x

 • Corrie schreef:

  Dat zit nog steeds ook in mijn hoofd stitchery, wat heb jij er nu met je handen een prachtige stukjes van gemaakt Janet en de tekst is prachtig.

  ******************************************

  Je zou het echt eens moeten proberen, het is echt hartstikke leuk om te doen. Dickens geeft mij echt een kerstgevoel, heerlijk!

 • lynda schreef:

  Wat een mooie cadeautjes heb je gemaakt voor je moeder en zus.Ik las ook dat je een gezellige sinterklaas hebt gehad.Ik vindt het zelf ook erg leuk dat de kinderen nu al eenpaar jaar meedoen.Ze slaan compleet lijstjes in de wind, maar je krijgt hierdoor de leukste cadeautjes.Je verzameling speldendoosjes groeit en groeit.Wel leuk om te doen dat snuffelen.

  ******************************************

  Het was erg leukom nu met z’n allen lootjes te trekken en ze hadden ook allemaal erg hun best gedaan.
  Het snuffelen is en blijft leuk, mijn goede voornemen voor 2008 is dan ook om er lekker mee door te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.