Sinterklaas

Sinterklaas_2009_1

Hier zie je de mooie cadeautjes die ik van Sinterklaas kreeg. Dit jaar was mijn neef mijn Sinterklaas en hij had erg zijn best gedaan.
Ik kreeg een nieuwe Happinez kalender en een bon voor een heerlijk nieuw geurtje.
Sinterklaas_2009_1b

Dit gedicht zat bij een cadeautje waarin een paar kapotte kerstballen zaten. Ik vroeg om oude kerstballen, om dit jaar een mooi nostalgische kerstboom te kunnen maken, en dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden!

Sinterklaas_2009_1a

Van andere Sinterklazen kreeg ik nog een mooie lichtgevende kerstbal, lieve engeltjes en deze schattige ijsbeer. Het is zo’n poppie, met z’n lieve koppie … o ik ga meteen weer dichten geloof ik!

Dus al met al een hele mooie en gezellige Sinterklaas en hier toch nog even een fotootje van het koppie van dichtbij. Bedankt Sinterklaas en tot volgend jaar!
Sinterklaas_2009_1c_2

comments: 2 »
december 8, 2009 under Cadeautjes, Familie en vrienden

2 Responses to "Sinterklaas"

  • Corrie schreef:

    Die ijsbeer heeft écht een lief koppie, ik snap helemaal waarom je erop valt.
    Geinig om kapotte kerstballen te geven omdat je om oude vroeg, ik heb vandaag juist een paar heel oude in de kerstboom gehangen en oh wat ben ik dan bang dat er één valt! Niet meer te vervangen, kerstballen uit mijn jeugd. Fijn dat jullie zo’n gezellige Sinterklaas hadden Janet. X

  • Minkeltje schreef:

    Wat een schatje is die ijsbeer zeg! (L)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.