Nog een Dromertje

Dromertje Ria Mulder

En weer kreeg ik een foto van Ria Mulder, ze had alweer een Dromertje af! Deze keer in een beetje vuilbestendige kleurtjes, aangezien hij voor een kleutertje is gemaakt. Ik vind hem wel erg stoer geworden. Dankjewel Ria voor de leuke foto!

Nu we het dan toch weer over mijn haakpatroontjes hebben, wil ik ook nog even vertellen over mijn Etsy winkeltje.

Ondertussen staan alle haakpatroontjes en ook al een paar borduurpatroontjes op Etsy. Alles moet vertaald in het Engels, dus het is even een werkje.
Maar de reacties op mijn winkeltje zijn heel erg leuk, ik heb al een aantal “followers” en regelmatig “favorized” iemand een van mijn patroontjes. (Etsy termen :))

En, zul je nu vragen, heb je ook al iets verkocht vanuit je Etsy winkeltje? Jazeker! Er zijn al een aantal Dromertjes, Bloemen engeltjes, Knijntjes en Schaapies de wijde wereld ingetrokken. Ze hebben hun koffertjes gepakt en zijn vertrokken naar Duitsland, Canada, Italië, Australië, Tsjechië, Engeland, Amerika, Cyprus en Noorwegen!

NenneDesign verovert de wereld!
….. Nou ja, een heel klein beetje ….

3 Responses to "Nog een Dromertje"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.