Mijn eerste zelf ontworpen haakpatroontje!

Nenne Haakpatroon Engel

 

Gisteravond afgemaakt en ik kon niet wachten om haar aan jullie te laten zien, mijn eerste eigen ontwerpje op haak gebied, een lief bloemen engeltje. En ik ben er blij mee!

Wat was dit leuk om te doen, vreselijk veel uithalen en maar weer het patroontje aanpassen, maar nu is wel zo ongeveer naar mijn zin. Een paar dingetjes moeten in een volgend engeltje wel wat anders, maar dat zijn geen opvallende dingen. Ze is ongeveer 15cm groot en ik heb haar gehaakt met garen van Phildar en Catania. En ze heeft 2 kleine veiligheidsoogjes.

Ik vind het zo’n poppie, moet maar steeds naar haar kijken, de kleurtjes zijn ook helemaal OK vind ik zelf. Alles is eigenlijk helemaal goed …. jeetje wat loop ik even naast mijn schoenen, maar ik ben écht heel blij met mijn kleine zelfontworpen engeltje.

Nu nog even bezig om het patroon goed op papier te krijgen, er is heel wat in om gekrast en bijgeschreven. En ik wil haar zeker nog een keertje haken!

16 Responses to "Mijn eerste zelf ontworpen haakpatroontje!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.