Maart vergeten :(

Borduurpatroon kruissteek Sampler Lovely Bunnies zw en gr

 

Ik had echt helemaal niet door dat het al maart was!
Helemaal geen idee van tijd en uur, wel erg lekker moet ik zeggen, maar zo vergeet ik wel dat het allang weer tijd was voor de maandaanbieding en de nieuwe freebee.

De maandaanbieding is deze maand het patroon Sampler Lovely Bunnies. Een echte voorjaarssampler met tulpjes, haasjes, vogeltjes, enz.

Het donkere voorbeeld is geborduurd met verlopend garen, dit kun je samen met het borduurlinnen bij het patroon bestellen. Het lichte voorbeeld is geborduurd met DMC, dit verkoop ik niet, wel het borduurlinnen van dit voorbeeld.

GIVE AWAY

En ja, er is ook weer een give away van de maandaanbieding. Als je kan wilt maken op dit patroon reageer dan op dit berichtje, dit kan tot zondag 10 maart middernacht, maandag maak ik de winnaar bekend.

De freebee is het laatste deel van Moeder.

Ik wil ook nog heel graag iedereen bedanken voor alle lieve, mooie en geweldige reacties op mijn bloemen engeltje. Zelf was ik al erg blij met het resultaat, maar van jullie reacties ging ik echt blozen en ging de glimlach niet meer van m’n gezicht! Dank jullie allemaal heel erg wel!

Ik heb het engeltje nog een keer gehaakt en zo het patroon nog verder aangepast. Nu moet ik er nog een mooi Pdf-je van maken, met duidelijke uitleg en hier en daar een foto. En dan hoop ik hem binnenkort als digitaal patroon in mijn webwinkel te kunnen zetten.

Fijne dag!

Nenne Haakpatroon Engel 1b

13 Responses to "Maart vergeten :("

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.