Jaaroverzicht 2008

Bedankt voor alle goede en lieve wensen. Ik hoop dat ze allemaal uitkomen dan kan mijn jaar niet meer stuk!

Net als vorig jaar heb ik weer een jaaroverzicht gemaakt van mijn weblog, met de hoogtepunten van het afgelopen jaar in foto’s. Dus hier mijn favoriete dingen van de maanden januari t/m december van 2008!

Januari: afgelopen kerstdagen heb ik lekker kunnen genieten van de dingetjes die ik in januari zo goedkoop kocht.
Kerst_of_sinterklaas_2

Februari: moeilijk kiezen deze maand, maar het is toch Beerie Brom geworden. De lieve beer is helemaal in ere hersteld en zit nog steeds gezellig bij me op mijn bureau.
Beerie_brom_1_2

Maart: Ook weer moeilijk kiezen. Deze maand kwam ik met twee nieuwe patroontjes, één van een rolmaathoesje en de ander was een patroontje van allemaal oude babykleertjes, “Alles voor het wiegekind“. Eén van mijn favoriete patronen.
Alles_voor_het_wiegekind

April: Veel goede dingen om uit te kiezen. Twee awards voor mijn weblog, hele goede uitslag van de MRI scan, mijn vader waterpoorter …… Maar het opvallenste vond ik het verhaal van de Reunie der merklappen!
Merklap_marianne_kee

Mei: Een ander toeval, het Aanvattertje
Pannelap_ariadne_1

Juni: Natuurlijk mijn zes-jarig jubileum wat betreft mijn MS verhaal, maar ook mijn eerste quiltje.
Quiltje_1

Juli: Toch nog een keertje dit mooie liedje

Augustus: Deze maand kreeg ik weer een award, wat een eer! Ik kocht ook nog een paar mooie dingen, waaronder dit geweldige boek “Needlework Tools and Accessories“, waar ik nog regelmatig in blader.
Needlework_tools_and_accessories_1

September: Jeetje, weer zo moeilijk. Het weekje België misschien met het bezoekje aan de antiekmarkt in Tongeren … het grappige naai-speeldoosje …. de lieve beren …. Nee toch het lieve kleine meisje, ik vind het echt heel bijzonder.
Speldenkussen_meisje_1

Oktober: Mijn verjaardag natuurlijk! Maar nee, dan zou oktober bij elk jaaroverzicht hetzelfde zijn, alhoewel het wel mijn 40ste was dit jaar.
Dus iets anders maar wat???? Het is weer zo moeilijk. De zeecontainer die op onze auto viel misschien …. of het mooie handborduurmachientje wat ik kreeg. Ik kan echt niet kiezen dus het worden twee dingen voor deze maand en wel: Mijn autootje en het verhaaltje over mijn verzameling in de Libelle Balance.

Daihatsutje Libelle_balance_2b

November: Nu weet ik het echt niet meer, wat een maand, november! De naaidoos in de vorm van een boek ….. het afkrijgen van de blokken van mijn eerste grote quilt …. het mysterie van de kogel (wat nog steeds niet is opgehelderd) …. Het hele mooie zakdoekmapje …. mijn ouders 45 jaar getrouwd en het vlopje wat ik voor ze maakte …. het heerlijke dagje Bep …. Nee, november is de maand van het rolmaatpatroontje in het jubileumnummer van Handwerken zonder Grenzen.
Rolmaatje_hzg

December: Veel leuke dingen in december maar ook het trieste verhaal van onze Boef. Haar kaarsje brandt nog steeds en we missen haar ook nog vaak, maar we hebben mooie herinneringen en gaan daarmee verder.
Boefie

Natuurlijk zijn er nog veel meer hoogtepunten, zoals de mooie garenkastjes en andere handwerkspulletjes die ik dit jaar weer bij elkaar verzamelde, maar ja, je moet keuzes maken!

comments: 9 »
januari 2, 2009 under Jaaroverzicht

9 Responses to "Jaaroverzicht 2008"

 • Marja schreef:

  Leuk zo’n jaaroverzicht. Ik heb er zelf ook 1 gemaakt. Het doet je weer beseffen dat er behalve verdrietige gebeurtenissen ook weer heelveel mooi dingen zijn gebeurd.
  De allerbeste wensen voor 2009

  ******************************************

  Bij het maken van een jaaroverzicht sta ik er zelf ook van te kijken wat er allemaal gebeurd in één jaar, altijd weer onvoorstelbaar veel.
  Jij ook de beste wensen!

 • Doenja schreef:

  Zeker leuk zo’n overzicht. De fijne maar ook de trieste gebeurtenissen maken een mensenleven rijk. En zolang er zóveel is dat je amper kunt kiezen is het jouwe niet saai te noemen hihihi !!!
  Alle goeds in 2009 !!!

  ******************************************

  Nee, zeker weten. Het was al met al best een goed jaar. Ik ben wel tevreden met en danbaar voor 2008!
  Jij ook de beste wensen voor 2009!

 • Corrie schreef:

  Wat is er veel gebeurd Janet, mooie, leuke en droevige dingen, zoals het leven ook is. Maar wat mij betreft is in jouw overzicht onze ontmoeting bij Bep het allerfijnste! De rest is allemaal heerlijk voor jouzelf!

  ******************************************

  Helemaal met je eens. De verbaasde blik op onze gezichten, moet erg lachwekkend zijn geweest. En daarna de blijdschap om elkaar te zien, ontroerend. Een heerlijke dag met een grote bonus!

 • Loeki schreef:

  Wat gaat een jaar snel en wat heb je een hoop gedaan.
  Dat je niet kan kiezen vind ik niet zo gek, je hebt zoveel leuke dingen gemaakt en gedaan.
  Voor het nieuwe jaar, hoop ik dat je zo door gaat, want het geeft mij in ieder geval energie om ook weer dingen op te pakken.
  Loeki

  ******************************************

  Als je dan allemaal weer na leest, dan is het toch wel verbazend wat er allemaal gebeurd is, over het algemeen mooie en goede dingen gelukkig.
  Bedankt voor je lieve woorden en ik vind het heel fijn dat mijn weblog goede dingen voor je doet.

 • Marianne K schreef:

  Een mooi jaaroverzicht Janet. Ik heb voor mezelf ook het een en ander genoteerd en bij april de merklappen gekozen. Haarlem en Sneek bleken toen ineens heel dicht bij elkaar te liggen.
  Veel handwerkplezier toegewenst voor 2009. Hartelijke groet, Marianne K.

 • Ilse schreef:

  Lieve Janet,
  Wat een geweldig idee is dat zeg, zo’n jaaroverzicht. Gaat veel te snel het jaar….
  En ik wil je super bedanken voor nog één keer het mooie liedje: bedankt!
  Liefs, Ilse

 • willy schreef:

  Hier ben je wel even mee bezig geweest, wat een lijst. Die babykleertjes vind ik ook wel heel leuk, zo’n lief patroontje.

  ******************************************

  Het duurt vooral zo lang omdat je alles weer gaat lezen, het is dan net of je het weer helemaal opnieuw beleeft.
  Bedankt voor je compliment!

 • ingrid schreef:

  Erg leuk om je jaaroverzicht te lezen !
  Groetjes Ingrid.

  ******************************************

  Dankjewel! Ik vond het ook erg leuk om te maken.

 • MariecusBruyn schreef:

  Ongelooflijk, he… Een jaar lijkt zo voorbij, maar als je dan plots gaat bekijken wat er allemaal heeft plaatsgevonden, dan is de tijd plots een rekbaar begrip geworden. Voor mij toch.
  Je hebt me op een prachtidee gebracht met dit overzicht! De 15e is mijn weblog jarig (1 kaarsje) en het lijkt me verhelderend om eens te kijken wat er allemaal gebeurd en geëvolueerd is…
  Zeg, nu ben ik weer over mezelf aan het kletsen. Maar! Ik wens jou volgend jaar weer een overzicht toe met de mooiste creaties en ervaringen die een mens rijk maken van binnen.

  ******************************************

  Ik vond het ook zo vreemd dat ik me bepaalde dingen helemaal niet meer kon herinneren, tot ik het dan weer las op mijn eigen weblog.
  Ik ben benieuwd naar jouw eerste jaaroverzicht, ga zeker even kijken de 15de. En ik wens jou nu ook alvast een 2e mooi jaaroverzicht met alleen maar goede en mooie dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.