Lief klein meisje

Speldenkussen_meisje_1

Aaah, nou gossie…. wat is dit nu voor lief klein meisje? Eh …. nou eerlijk gezegd heb ik geen idee en weet ik helemaal niks over haar.

Speldenkussen_meisje_1a

Ik weet alleen dat ze klein is, ongeveer 6cm en dat de boomstronk waar ze naast staat een speldenkussentje is. Haar voorkant is heel mooi beschilderd maar de achterkant van het beeldje is helemaal wit gelaten ….

Ze kijkt een beetje eigenwijs, maar dat moet misschien wel als je zo klein bent, en ze heeft een rood tasje in haar hand. Ik dacht eerst even dat het roodkapje was, die haar rode kapje even heeft afgezet, maar het is echt een tasje.

Om je nog even een idee te geven van hoe klein ze is, heb ik een pinda naast haar gelegd.

Speldenkussen_meisje_1b

comments: 4 »

4 Responses to "Lief klein meisje"

 • Henderica schreef:

  Ze is inderdaad klein

 • Cobie R schreef:

  Wat een schatje het is een poppenhuis fomaat , veel plezier er mee groetjes Cobie R

  ******************************************

  Ja, ze is wel erg klein en zou misschien in een poppenhuis niet misstaan. Maar dan wel met hele kleine speldjes in haar speldenkussentje.

 • Corrie schreef:

  Wat een schattig meiske Janet, ik dacht eerst dat het een eierdopje was en zag later pas het speldenkussentje, vreemd dat de achterkant wi gebleven is, dat zal vast een bedoeling hebben gehad, misschien hoorde er nog iets aan vast.

  ******************************************

  Het zou dan een eierdopje zijn voor een heel klein eitje, een kippenei is al veel te groot.
  Misschien is de achterkant ook wel niet geverfd omdat het anders te duur werd, er gaat natuurlijk nogal wat verf op dit kleine meisje …. Het is verder wel heel mooi glad, dus ik denk ook niet dat er wat aan vast heeft gezeten. Corrie, ik denk dat dit weer één van de grote raadsels van ons leven is en wel altijd zal blijven ….

 • Anne schreef:

  Zit ik hier naar dit lieve meisje te kijken komen opeens de dikke buien op de buienradar langs. Handig, weet ik dat ik er niet uit wil en dat ik rustig verder kan lezen op je weblog.

  ******************************************

  Handig hé, dat kleine buienradartje. Vandaag hetzelfde verhaal, dus blijf maar gezellig warm en droog mijn weblog lezen. Gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.