Handwerkbeurs Zwolle

Handwerkbeurs_zwolle_2010_1

Hier dan eindelijk een berichtje over de gezellige handwerkbeurs in Zwolle. Op de foto zie je mijn standje van dit jaar. Het ziet er enigzins anders uit dan voorgaande jaren, toen het nog lichtblauw was, zie hier. Het is nu wat rustiger met meer bruintinten.

Het was dit jaar een onvoorstelbaar drukke beurs, vooral vrijdag kon je over de koppen lopen. Het was dan ook bij vlagen dringen geblazen, maar met een beetje geduld, kwam iedereen aan de beurt.
Ook erg veel bekende gezichten gezien en gezichten bij bekende namen. Dat vind ik misschien nog wel het leukste aan de beurs.
Handwerkbeurs_zwolle_2010_2

Als bonus op een toch al mooie beurs, kreeg ik van Pamela en Theda nog een paar mooie oude handwerkspulletjes.

Handwerkbeurs_zwolle_2010_3_3

Bij de spulletjes van Theda zat iets wat me wel erg bekend voor kwam, een pannenlap, of ook wel aanvattertje genoemd. Maar dit aanvattertje was toch iets anders dan degene die ik kende. Zie hier maar eens waarom het me toch zo bekend voor kwam. De tekst is wel anders, maar het is zeker familie van elkaar.

De top 3 van dit jaar zie je hier onder. Het Rolmaatje Handwerken blijft populair en heeft ook dit jaar weer gewonnen. Maar het wordt op de voet gevolgd door de nieuwe patronen Home en Kinderliedjes.

Natuurlijk had ik dit alles nooit kunnen doen zonder mijn 3 lieve hulpen. Het is zo fijn te weten dat ze voor me klaar staan en het allemaal ook nog met veel plezier doen. Ik kan niet zo goed onder woorden brengen wat dit voor me betekend, dus daarom zeg ik maar uit de grond van mijnĀ  hart Ontzettend bedankt!

Ik kijk terug op een hele gezellige, mooie beurs waar ik wel heel moe van ben geworden, maar waarop ik terug kijk met een hele grote glimlach. Iedereen bedankt voor alle leuke en lieve reacties, cadeautjes en gezelligheid!
Handwerkbeurs_zwolle_2010_4

One Response to "Handwerkbeurs Zwolle"

  • theda schreef:

    Wat leuk Janet om die andere aanvatter ook te bekijken, die van mijn schoonmoeder komt ook uit een Araidne, tenminste ik dacht het patroon daar ooit tegengekomen te zijn. ( als ik me niet vergis).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.