Buit van de beurs

Buit_handwerkbeurs_zwolle_10_1

Vrijdag en zaterdag was het veel te druk om zelf een rondje over de beurs te doen. Maar “gelukkig” was het zondag lekker rustig en kon ik ook al het moois nog even gaan bekijken.

Natuurlijk ging daarbij de portemonnee regelmatig even open. Ik ben gek op boeken en zoals je op de foto kunt zien, zijn er een paar mee naar huis gegaan. Over het algemeen Franse boeken, maar ook het nieuwe Tilda boek moest mee. Wel de Noorse versie, want ik heb ze allemaal in het Noors, maar gelukkig is deze vertaald in het Nederlands door DeHandwerksite.nl, dat maakt het toch net iets makkelijker.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_10_2

Bij buuf Bep kocht ik een paar lieve stofjes en een mooi stitchery patroon en bij andere buuf Liezbeth een heel mooi donkerbruin lapje borduurstof. Bij Naald & Draad zag ik vierkante borduur”ringen”, daar heb ik 2 formaten van meegenomen. (1 heb ik nu in gebruik en het heeft zijn voor- en zijn nadelen. Een voordeel is dat je, als je een klein lapje hebt, je toch ook makkelijk de randen van een borduurwerk kunt maken. Een nadeel is dat het lapje niet helemaal gelijk opgespannen wordt, omdat de ring in de hoeken beter klemt dan op de rechte delen. Je moet hem daarom ook héé’l strak aandraaien.)

Ook liep ik nog tegen een paar oude spulletjes aan, een stoppaddenstoel en 2 borduurringen en kocht ik, na een hele duidelijke uitleg bij Petra Prins een vouwbeentje (Hera Marker) die ik ga gebruiken bij het appliqueren, wat ik nu toch ook echt wil gaan proberen.

Fijn weekend!
Buit_handwerkbeurs_zwolle_10_3

6 Responses to "Buit van de beurs"

 • elza schreef:

  Mooie buit hoor, veel plezier ermee.
  Groetjes ELza.

 • Ines schreef:

  Mooie spulletjes heb je ingeslagen.

  Groetjes
  Ines

 • Corrie schreef:

  Wat vind ik het fijn dat je zelf ook nog iets leuks hebt kunnen kopen Janet. Gxc3xb4h wat zul je moe zijn na dit alles, maar wel heel voldaan denk ik nu je zo’n mooie beurs hebt gedraaid. Je stand zag er heel mooi uit en in het echt zal het nog mooier geweest zijn. Mijn handwerkvriendin is wel in de buurt geweest maar kon vanwege de eorme drukte niet bij je in de buurt komen.
  Zo en nu eens even winkelen.
  Een heel fijn weekend gewenst!
  Kus van ons beiden voor jullie

 • Petra M schreef:

  Wat een mooie aankopen heb je gedaan en het vouwbeentje gaat je echt helpen want ik gebruik nu ook zoiets.

 • Marga schreef:

  Wat een mooie aankopen! Wat zul je er blij mee zijn! Ik weet uit ervaring dat het nog veel dagen nagenieten is Ik kon helaas niet naar de beurs in Zwolle, maar ik ga over twee weken naar de Creativa in Dortmund en ik ben erg benieuwd hoe het daar is.

 • MariecusBruyn schreef:

  Hey, zo’n houten champignon heb ik hier ook nog liggen, eentje waarvan alle onderliggende gekleurde verflagen goed te zien zijn door het veelvuldig stoppen van sokken.
  En ik heb hem uitgeprobeerd: heel handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.