Maart

4_seasons_linnen_2

Deze week ga ik absoluut nog van alles vertellen en laten zien van de beregezellige Handwerkbeurs in Zwolle, maar eerst moeten er andere zaken afgehandeld worden waaronder, natuurlijk de nieuwe aanbieding en freebee.

Om te vieren dat we zo’n gezellige beurs hebben gehad, is er deze maand een superaanbieding. Het patroon 4 Seasons linnen (zie foto boven) is nu te krijgen voor maar € 2,95! (normaal € 5,95)
Voor de beurs in Zwolle heb ik het lijstje nog geverfd en er een mooi lintje langs gedaan, zo komt het patroon nog mooier uit.

De freebee is deel 2 van “Art deco dame 2“.

Home1_2

En dan nog de nieuwe patronen “Home” en “Kinderliedjes“, die nu ook via de webshop te bestellen zijn. Maar ….. er is een maar. Doordat de patronen in Zwolle zo’n geweldig succes waren (bedankt voor alle leuke reacties), ben ik bijna door mijn voorraad heen. Maar ….. en daar was weer een maar, ik hoop dat de voorraad volgende week weer is aangevuld. Dit geldt ook voor de bijpassende stof en het garen. Je kunt alvast wel een bestelling plaatsen en krijgt dan een berichtje zodra de voorraad is aangevuld.

Kinderliedjes1

En ja, bij een aanbieding en nieuwe patroontjes hoort een verloting. Laat hier een reactie achter om kans te maken op 1 van de 3 patroontjes. Je kunt mee doen tot zondagavond, maandag maak ik de winnaars bekend.

18 Responses to "Maart"

 • miny schreef:

  Het zijn weer erg leuke patroontjes.
  SUPER!!

  Groeten miny

 • Jantine Urban schreef:

  Je maakt iedere keer zulke prachtige ontwerpen dat ik me moet bedwingen om me niet naar je winkel te spoeden en een heleboel te bestellen!

 • marion schreef:

  ooooh ik maak heel graag kans op een van de prachtige patronen.
  Ik heb me op de beurs moeten bedwinngen om niet alles te kopen………
  heb wel patronen bij je gekocht…….waaronder sinterklaas……..
  oo oo oo wat spannend…..
  Ik houd mijn vingers gekruist……..

 • pietsje schreef:

  Prachtige en lieve patroontjes zijn “Home” en “Kinderliedjes”.
  Ik heb ze op de beurs in het echt gezien. Schitterend.

 • theda schreef:

  Dat seizoenenpatroon vind ik errug leuk, heb ik Zwolle helemaal niet zo gauw gezien, maar ja er stonden ook zoveel mensen! Maar goed, dat is een goed teken! Dus dan maar even een kansje wagen. Groetjes

 • Henny schreef:

  Prachtige patroontjes alleen nu de tijd nog

 • Janneke schreef:

  Het was inderdaad heel erg gezellig op de beurs. Lekker veel dingen gekocht. Het 4 seizoenen patroon, is dat in kruissteken geborduurd? Ik kan het niet goed zien op de foto. Hij is wel erg mooi.
  Groetjes Janneke

 • marina schreef:

  Heel mooi en leuk!!! Ook ik waag mijn kans eens iets te winnen. Kan ik er ook een beetje ’tijd’ mee winnen, want die kom ik veel tekort.
  Lieve groetjes, Marina uit België

 • willy schreef:

  Fijn dat het een geslaagde beurs was.
  Ik waag ook weer eens een kansje want ik vind ze wel erg leuk.

 • Petra M schreef:

  Ik vond het heel erg leuk om je een keer live te ontmoeten. Ik ben al druk bezig met het rolmaatje.

 • ulie schreef:

  ik doe graag mee met de verloting,fijn dat de beurs zo geslaagd was.

 • jeanet van asperen schreef:

  hallo, wat een ontzettend leuke patroontjes zijn het weer! Als (enthousiast beginnend) borduurster neem ik deze kans aan om er kans op te maken! Groeten!

 • beerta bosch schreef:

  al heb al wat gewonnen, ik blijf toch meedoen voor de verloting. ik vind jouw patroontjes erg leuk. helaas te weinig tijd om alles wat er nog ligt te maken. hartelijke groeten. beerta.
  inderdaad de beurs was een warm bad met veel te veel inspiratie1

 • Anja H schreef:

  Leuk die verloting. Helaas kon ik niet naar Zwolle, heb een hoop gemist heb ik gehoord. Hoop hier dus een kans te maken op je leuke patroontjes.
  Groetjes, Anja H

 • Maud schreef:

  Hallo,
  De beurs was erg leuk, en erg druk. Heb weer met bewondering naar al je ontwerpen gekeken. Vind het knap dat je dat kunt!. Ik kan goed borduren, maar wel altijd iets dat door iemand anders bedacht is. Groetjes en kom vast weer bij je neuzen op de volgende beurs, Maud.

 • evelyne schreef:

  wat een leuke patroontjes ….ik ga zeker kinderliedjes borduren want mette-marit ( 4 jaar) zingt allerschattigst voor haar popppen “slaap kindje slaap “……

 • Corrie schreef:

  Ook al waag ik hier weer een kansje, ik ga zeker een paar van deze patroontjes bij je bestellen Janet. Wat zijn die kinderliedjes schattig! Dat is toch een enig cadeautje voor een verjaardag van een kind of voor een geboorte.
  De vier jaargetijden zijn echt prachtig en het Home-patroontje, tja, dat heb ik van jou al cadeau gekregen en zelfs nog door jou geborduurd, dat is uniek!
  Nu even verder lezen

 • Dora schreef:

  Wat leuk die kinderliedjes. Dora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.